Το Unity Trireme 2024 είναι μια εμβληματική πρωτοβουλία του Τμήματος Α610 Βρυξελλών, υπό την αιγίδα του District 28, που στοχεύει να εκφράσει την ουσία της παγκόσμιας ενότητας, συνεργασίας και αμοιβαίας προόδου μέσω της συμμετοχής, κωπηλατώντας στην Ελληνική Αθηναϊκή Τριήρη ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

Με ένα όραμα βαθιά ενσωματωμένο στην αρχαία ελληνική παράδοση της ναυτικής ικανότητας, αυτή η πρωτοβουλία φιλοδοξεί να φέρει κοντά άτομα από όλο τον κόσμο για να συνεργαστούν και κωπηλατήσουν από κοινού στην τριήρη, «καθοδηγώντας» τον κόσμο μας, προς μια κοινή κατεύθυνση αλληλεγγύης, ειρήνης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Γίνετε μέρος μιας πρωτοβουλίας όπου κάθε συμμετέχων δεν είναι απλώς ένας επιβάτης, αλλά μια φωνή που καθοδηγεί την πορεία του κόσμου. Κάθε κίνηση, κάθε άσμα, κάθε χτύπος της καρδιάς στο Unity Trireme είναι μια επιλογή—μια επιλογή για ενότητα, κατανόηση και αρμονία. Δυναμώστε τη φωνή σας, υψώστε το κουπί σας και ας πλοηγηθούμε στις παλίρροιες της αλλαγής ως μια μονάδα.

Το Unity Trireme δεν είναι απλά ένα γεγονός. Είναι μια διακήρυξη για αυτό που εκπροσωπούμε ως AHEPANs, την ενότητα, την φιλανθρωπία και την προαγωγή των Ελληνικών αξιών μέσω πολιτιστικής Διπλωματίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για να φέρουμε σε πέρας αυτή την πρωτοβουλία, χρειαζόμαστε περισσότερο από απλή ηθική υποστήριξη,· χρειαζόμαστε διάδοση και ενεργή συμμετοχή. Η συμμετοχή σας είναι κάτι παραπάνω από συμβολική, είναι μια ξεκάθαρη έκκληση προς τους παγκόσμιους ηγέτες.

Η συμμετοχή πραγματοποιείται με χορηγία ή/και μέσω της αγοράς σχετικών κουπονιών, που δίνουν την ευκαιρία σε 100 τυχερούς, με μόνο 5€ για κάθε κουπόνι, να βιώσουν την εμπειρία ενός 4ήμερου ταξιδιού με την Τριήρη ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

Tα έσοδα της πρωτοβουλίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ανακαίνιση κλινικών στο Νοσοκομείο ΑΗΕΡΑ στη Θεσσαλονίκη.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.unitytrireme.org/