Ιατρική Βιβλιοθήκη ΑHEPΑ
Γενικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Η ΑHEPA, η μεγαλύτερη Ελληνική οργάνωση αφιερωμένη στη φιλανθρωπία και στην εκπαίδευση, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα, στοχεύει να ιδρύσει την πρώτη σύγχρονη ιατρική βιβλιοθήκη. Ο σκοπός της Ιατρικής Βιβλιοθήκης AHEPA είναι η δημιουργία ενός κέντρου Ιατρικής Γνώσεως τελευταίας τεχνολογίας. Με την ίδρυση ενός ελκυστικού και φιλόξενου χώρου άτομα του ιατρικού κλάδου (ιατροί, νοσηλευτές, επαγγελματίες υγείας, φοιτητές) θα έχουν πρόσβαση σε πλήρως ενημερωμένες υπηρεσίες και μελέτες σχετικές με τον τομέα αυτό. Η Ιατρική Βιβλιοθήκη AHEPA θα λειτουργήσει ως ένας κόμβος γνώσης και ανταλλαγής πληροφόρησης με στόχο τη καλύτερη προσφορά υπηρεσιών υγείας.

Σε μία εποχή οικονομικών δυσχερειών και δυσκολιών, ένας δυνατός φορέας ενημέρωσης, όπως μία ιατρική βιβλιοθήκη, θα παρέχει στους χρήστες σύγχρονη τεχνολογία και πληροφόρηση και θα αναπτύξει τις ηγετικές και δημιουργικές τους ικανότητες.

Ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα στα πρότυπα μίας σύγχρονης και καινοτόμος βιβλιοθήκης, στεγαζόμενο μέσα σε ένα από τα καλύτερα γενικά νοσοκομείο θα είναι μακράν ο πιο σωστός και ολοκληρωμένος τρόπος υποστήριξης της ιατρικής έρευνας, της παραγωγής γνώσης και της προώθησης της ιατρικής επιστήμης.

Ο στόχος της AHEPA είναι η δημιουργία ενός κέντρου γνώσης, στο ισόγειο του νεόκτιστου κτιρίου στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός με συνολική έκταση 250τμ. Το νέο κτήριο επίσης προσφέρει αίθουσα συνεδρίων.

Ζητάμε την προσφορά σας για:

  1. Την υποστήριξη της συνεχούς μάθησης σε συνδυασμό με μία υποδομή με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να προσφέρεται γνώση με ποιοτικά κριτήρια.
  2. Ενίσχυση της ιατρικής κοινότητας μέσω της προώθησης και ανάπτυξης του εκπαιδευτικού δικτύου.
  3. Να επιτραπεί στην τοπική κοινωνία σε όλες τις ηλικίες η γνωριμία και αλληλεπίδραση με την επιστήμη της ιατρικής.
  4. Την προώθηση παγκοσμίως της Ελληνικής Ιατρικής Έρευνας: Να δίνεται η δυνατότητα στους ερευνητές να έχουν πρόσβαση σε μία απέραντη πηγή γνώσης.
  5. Δημιουργία ενός κατάλληλου χώρου για συνάντηση, μελέτη και ενός μέρους δικτύωσης και επιμόρφωσης.
€135,000 Raised

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω λογαριασμούς για την δωρεά σας:

Alpha Bank
CurrencyEURO
SWIFT/BICCRBAGRAA
Account No.7680 0233 0000 032
IBANGR66 0140 7680 7680 0233 0000 032
Alpha Bank
CurrencyUSD
SWIFT/BICCRBAGRAA
Account No.7680 1500 9000 012
IBANGR66 0140 7680 7680 1500 9000 012

Η διεύθυνση της Τράπεζας στην οποία βρίσκεται ο λογαριασμός είναι Μαρασλή 7, Αθήνα, 10676, Ελλάδα

Για περαιτέρω ενίσχυση του σκοπού μπορείτε να κατεβάσετε την επίσημη επιστολή για δωρητές και να την αποστείλετε σε φίλους & γνωστούς:

Για την ελληνική έκδοση πατήστε ΕΔΩ

Για την αμερικανική έκδοση πατήστε  ΕΔΩ

Για να βρείτε τους δωρητές μας πατήστε ΕΔΩ