Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά το καθιερωμένο πλέον Thanks giving Charity Gala Dinner από το Τμήμα AHEPA Hj-17 “Hephaestus”, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας AHEPA HELLAS.

Σε μια λαμπερή βραδιά, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 και με κατάμεστη την αίθουσα της Αθηναϊκής Λέσχης, εορτάστηκε η Ημέρα των Ευχαριστιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Κυβερνήτης της ΠΕριφέρειας AHEPA HELLAS κ. Χρήστος Καραπιπέρης επέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία) καθηγητή κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη για την προσφορά του στην ανάδειξη, εντός και εκτός Ελλάδας, της ελληνικής γλώσσας. Επίσης ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA Hj-17 “Hephaestus” κ. Ιωακείμ Καλλιβρούσης προσέφερε στον κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη επετειακό νόμισμα για τα 100 χρόνια της AHEPA.

Επιπλέον τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον πρώην Πρόεδρο του Τμήματος AHEPA Hj-17 “Hephaestus” κ. Δημήτριο Βαξεβανάκη από τον Ύπατο Κυβερνήτη Ευρώπης κ. Βασίλη Πετικίδη.
Στο φιλανθρωπικό δείπνο παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην Κυβερνήτης της Περιφέρειας Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, μέλη του ΔΣ της Περιφέρειας Ελλάδος, πρόεδροι άλλων τμημάτων, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και πολλοί φίλοι.

Το Τμήμα AHEPA Hj-17 “Hephaestus” συνεχίζοντας το όραμά του για την προσφορά προς τον συνάνθρωπο θα διαθέσει τα έσοδα του φιλανθρωπικού Gala στο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Κωνσταντινουπόλεως και στο Ελληνικό σχολείο Ίμβρου.