Το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε το 6ο κατά σειρά καθιερωμένο Thanks Giving Charity Gala Dinner, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με οικοδεσπότες το Τμήμα AHEPA Hj-17 “HEPHAESTUS” Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας AHEPA Hellas D-25.
Ο Πρόεδρος Γιώργος Πολυχρόνης, μαζί με το Δ.Σ. του Tμήματος, τον Αντιπρόεδρο Ιωακείμ Καλλιβρούση, τον Γραμματέα Κώστα Παπαθανασίου, τον Ταμία Άρη Γρίβα, τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Δρ. Δημήτρη Κούλαλη, τον Διευθυντή Φιλανθρωπίας Κώστα Αντωνακάκη, τον Διευθυντή Οικογενείας Μιχάλη Βλαχάκη, τον Διευθυντή Κοιν. Υπευθυνότητας Λευτέρη Σταφυλαράκη , τον Διευθυντή Αθλητισμού Τάσο Κασιώλα και τον Marsall Κώστα Νιωτάκη, αλλά και τον Κώστα Βαρσάμη μέλος και Κυβερνήτη Περιφέρειας Ελλάδος, καθώς και τα Mέλη του Tμήματος, παρέθεσαν ένα φιλανθρωπικό δείπνο τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΕΕΠΣ).
Η βραδιά ενισχύθηκε οικονομοτεχνικά από ευγενείς Χορηγούς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ενδεικτικά: Ο εκπρόσωπος του ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Αρίσταρχος Γρέκας, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο εκπρόσωπος του ΑΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, Υποστράτηγος Δημήτρης Χούπης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου, Νίκος Χιονής, ο Ύπατος Κυβερνήτης Ευρώπης Η-10, Γιάννης Μητρόπουλος, πλήθος Προέδρων Τμημάτων και Μέλη της Περιφέρειας της Ahepa Hellas από όλη την επικράτεια, εκπρόσωποι των Τμημάτων Daughters of Penelope: Αμαρυλλίδες, Υπατίες & Καρυάτιδες, καθώς και πλήθος εκλεκτών και επιφανών καλεσμένων.
Η βραδιά κύλισε μέχρι αργά σε κλίμα ευφορίας υπό τον ήχο ζωντανής ορχήστρας.

 

Για την εκδήλωση έγγραψαν: