Οι τελευταίες πυρκαγιές ήταν καταστροφικές για όλους τους Έλληνες και τα μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α εθελοντικά άφησαν το σπίτι και την οικογένειά τους για να δώσουν την μάχη που είναι και δική μας.

Το ΔΣ του Τμήματος AHEPA Hj -04 “Solon” πραγματοποίησε εκτάκτως συνεδρίαση με σκοπό να αποφασιστεί άμεσα η οικονομική συνεισφορά στην προσπάθειά τους. Σε συνέχεια της τελευταίας συνάντησης του Προέδρου του Τμήματος κ. Δήμα Αλέξανδρου και του Δ/ντη Πολιτικής Υπευθυνότητας κ. Χατζηελενή Αγαπητού, μαζί με τον Πρόεδρο του Επίλεκτου Σώματος Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω κ. Ρουμελιώτη το τμήμα μας είχε εκδηλώσει το συναίσθημα της υποχρέωσης να συνεισφέρει στην Ομάδα που κυριολεκτικά είναι διαθέσιμη πάντα να υπηρετήσει την κοινωνία σε έκτακτες ανάγκες. Καθώς το Τμήμα AHEPA Hj-04 “Solon” μένει πιστό στις δεσμεύσεις του, και λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι οι φθορές σε υλικό της ΕΠΟΜΕΑ είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Η Ομάδα ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ως μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως και το τμήμα μας άλλωστε, οι δράσεις και το μέγεθος αυτών πάντα εξαρτάται από τις εισφορές και τις Δωρεές και στην περίπτωσή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α αυτή την περίοδο είναι απαραίτητο να μην είναι κανείς αδιάφορος. Ήταν σε εμπόλεμη ζώνη με εχθρό τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν Φύση, Περιουσίες και Ζωή.

Ο Πρόεδρος της Ομάδας ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α και το ΔΣ έστειλαν στο τμήμα μας θερμά ευχαριστήρια για την δωρεά που πραγματοποιήσαμε και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των ΔΣ σύντομα με σκοπό την διερεύνηση δράσεων για επιπλέον συνεισφορά γιατί σίγουρα μια Δωρεά δεν κάνει την διαφορά στην φθορά και το υλικό που χάθηκε μέσα στις φλόγες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα μέλη του τμήματος AHEPA Hj -04 “Solon” που έκαναν την διαφορά και πραγματοποίησαν κατάθεση ακόμα και πολλαπλάσια του ελάχιστου ποσού που έθεσε το Δ.Σ.

Το τμήμα μας είναι ανοιχτό σε συνεργασίες με σκοπό το καλύτερο και ευρύτερο αποτέλεσμα σε συνάρτηση με το Όραμα και τις Αρχές της AHEPA.