Τον Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομικού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Μενέλαο Μακρυγιάννη επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Τμήματος AHEPA Hj-15 “Ioannis Τrantas” Κοζάνης, αποτελούμενη από τον Γραμματέα του τμήματος κ. Καψάλη Βασίλειο και τον Αντιπρόεδρο κ. Καβελίδη Ιωάννη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Η αντιπροσωπεία του Τμήματος ενημέρωσε τον κ. Μακρυγιάννη για τις δράσεις της AHEPA Hellas τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την λειτουργία και τις δράσεις της Οργάνωσης και ενημέρωσε με τη σειρά του την αντιπροσωπεία του Τμήματος για το πολύπλευρο έργο το οποίο επιτελεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια ενίσχυσης δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα οι οποίες πραγματοποιούνται από κοινού με διάφορους φορείς στην περιοχή μας.

Επιπλέον η αντιπροσωπεία του Τμήματος ενημερώθηκε για την επικείμενη επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και εκπροσώπων τοπικών επιχειρήσεων για την οργάνωση και προώθηση νέων εμπορικών σχέσεων. Για το θέμα αυτό, συζητήθηκαν τρόποι στήριξης της προσπάθειας αυτής με την ενεργό συμμετοχή των ομογενών, μελών της AHEPA και την ουσιαστική στήριξη των εν λόγω δράσεων από την ηγεσία της Οργάνωσης.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την όσο το δυνατόν πιο στενή και αποτελεσματική συνεργασία για την υλοποίηση από κοινού μιας σειράς δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα αλλά και άλλων με στόχο την προώθηση του έργου της Περιφέρειας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων.