Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου κατά τη μηνιαία συνάντησή μας στο Μουσείο Ηρακλειδών μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Ανώτατος Ταμίας της AHEPA κ. Δημήτριος Κιρκιλές ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας AHEPA Ελλάδος κ. Χρήστος Καραπιπέρης και ο Αντικυβερνήτης κ. Νίκος Δημητρόπουλος.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης του Τμήματος AHEPA Hj-4 Δρ. Ιωάννης Κωνσταντόπουλος διοργάνωσε ένα εξαιρετικό κλείσιμο για τη συνάντηση, με μια γεωπολιτική ανάλυση που έκανε το εξαιρετικό μέλος μας Δρ. Χάρης Παπασωτηρίου βασικό διοικητικό μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης του Τμήματος, καθώς και το εξαιρετικό μέλος μας Ανώτερος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού κ. Μπαζίνης Θεόδωρος της επιτροπής Βετεράνων.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους μέλη από άλλα τμήματα και υποστηρικτές της AHEPA που δήλωσαν μάλιστα την επιθυμία τους να γίνουν ενεργά μέλη. Ο Κυβερνήτης κ. Καραπιπέρης Χρήστος έκανε λόγω για τις δράσεις του Τμήματος, τη συμμετοχή και την συνεργασία του με την Περιφέρεια Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Δήμας Αλέξανδρος, πρότεινε στους παρόντες την ανάπτυξη ενός Εθνικού Έργου για την υποστήριξη του Ελληνικού Ναυτικού σε Πανελλαδικό επίπεδο. Ευχαρίστησε τα μέλη του Τμήματος για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα απέδωσε ευχαριστίες στους δύο Διευθυντές Αθλητισμού και Εμπορικής Ναυτιλίας του Τμήματος κύριους Γαρίφαλο Ανδρέα και Χρυσοφάκη Ελευθέριο αντίστοιχα για την παρουσίαση εν εξελίξει έργων του Τμήματος. Τέλος συνεχάρη τον Γραμματέα του Τμήματος κ. Πανοτόπουλο Παναγιώτη και τον Ταμία κ. Αγγελή Νικόλαο για την εξαιρετική τους δουλειά και ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο κ. Στασινόπουλο Σωτήρη για την συνεισφορά του.

Τον επόμενο μήνα το Τμήμα AHEPA Hj-4 “Solon” θα συνεχιστεί με την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη προσφορά στο Χατζηκυριάκειο Παιδικό Ίδρυμα και το δώρο έκπληξη στους δύο πρωταθλητές του παγκόσμιου τουρνουά pointfighting 2023 στην Κωνσταντινούπολη, του Συλλόγου Tang Soo Do Fighting Rules Μέλος του ΠΟΚ υπό την Προεδρία του κ. Χριστόφορου Χριστοδούλου ο οποίος και μας τίμησε με την παρουσία του.