Από την 17η Ιουνίου έως την 19η Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη, το 23o Ετήσιο Συνέδριο της Οργάνωσής μας, με πλούσια θεματολογία.

Το Τμήμα AHEPA Hj-27 “Kassandros” Ωραιοκάστρου έλαβε μέρος με έξι (6) αντιπροσώπους και συγκεκριμένα του κυρίους:

1) Ανδρέα Αθανασόπουλο,
2) Αθανάσιο Βάκουλη,
3) Γεώργιο Καψανάκη,
4) Χαράλαμπο Μιχαηλίδη,
5) Κωνσταντίνο Μπουγιούκα,
6) Αριστείδη Ρήγο.

Ο Πρόεδρός του Τμήματος AHEPA Hj-27 “Kassandros”, κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, ανέλαβε τη θέση του Αντιπροέδρου του Συνεδρίου, την οποία του προσέφερε ευγενώς ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας-25, κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης.

Ο Πρόεδρος με σύντομη ομιλία του, παρουσίασε τα πεπραγμένα του Τμήματός AHEPA Hj-27 “Kassandros”, κατά το διαρρεύσαν έτος.

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια επίσης, απευθύναμε στο Τμήμα AHEPA Hj-39 “Olympios Zeus” Κατερίνης και προσωπικά στον Πρόεδρό του, κ. Παναγιώτη Ταρενίδη, για τις άοκνες, συνεχείς και επίπονες προσπάθειες τους, προκειμένου να επιτευχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα, ενός άκρως επιτυχημένου συνεδρίου, το οποίο αποτέλεσε ομολογουμένως σταθμό στις ανάλογες εκδηλώσεις της Περιφέρειας-25 Ελλάδος.

Διεκπεραιώθηκαν με απόλυτη επιτυχία όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητες του Συνεδρίου και θα ήταν παράλειψη να μην εξάρουμε το υψηλό επίπεδο της φιλοξενίας, με την οποία περιέβαλαν όλους τους Συνέδρους τα μέλη της Κατερίνης και προσωπικά ο Πρόεδρος του Τμήματος.