Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία και εφέτος, έπειτα από αποχή ετών, λόγω της πανδημίας Covid-19, η συμμετοχή του Τμήματος AHEPA Hj-27 “Kassandros” Οραιοκάστρου, στην Παρέλαση των Πολιτικών και Στρατιωτικών Τμημάτων, επί της Παραλιακής Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη, για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου του Ιστορικού ΟΧΙ της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940.

Σε άψογο σχηματισμό ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας και των λοιπών επισήμων παρέλασαν τα μέλη του Τμήματος, κ. Αθανασόπουλο Ανδρέας (Πρόεδρος), κ. Κρητικόπουλος Κωνσταντίνος, κ. Μπουγιούκας Κωνσταντίνος και κ. Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, φέροντες τις Σημαίες της AHEPA, της Ελλάδος, της Κύπρου και των Η.Π.Α., προκαλώντας τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα των χιλιάδων παρισταμένων στα πεζοδρόμια πολιτών!

Εν συνεχεία, αντιπροσωπεία του Τμήματός, αποτελούμενη από τους Πρόεδρος κ. Αθανασόπουλο Ανδρέα, κ. Κρητικόπουλο Κωνσταντίνο, κ. Μπουγιούκα Κωνσταντίνο, κ. Παπαθανασίου Κωνσταντίνο και κ. Ρήγο Αριστείδη, κατέθεσε στέφανο στον Ανδριάντα της ηρωικής “Γυναίκας της Πίνδου”, επί της Πλατείας Φαναριωτών, πλησίον του Λευκού Πύργου.

Μια ακόμη Επέτειος εθνικού φρονηματισμού και Ιστορικής Μνήμης, που εορτάσθηκε με ευταξία και συνέπεια, όπως αξίζει στην Οργάνωση μας.