Το τοπικό τμήμα του Βόλου HJ13 των AHEPANS HELLAS διοργανώνει Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) στο στο Park Hotel την Τετάρτη 22.3.2017 στις 20:30΄. Στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), τον πνιγμό και τη θέση ασφαλείας, θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν οι AHEPANS HJ13 και όσοι από τους φίλους μας θελήσουν να παρευρεθούν σε αυτό το όμορφο σεμινάριο.

Ο κ. Πέτρος Γαβαλάς, υπεύθυνος της Διαδικτυακής Λέσχης Εθελοντών και εκπαιδευτής της Επιμόρφωσης Ζωής (Επι.Ζω.), που ασχολείται οκτώ χρόνια με το αντικείμενο, θα τονίσει τη σημασία τού να ξέρει κάποιος την κρίσιμη ώρα μιας ανακοπής να δώσει ζωή μέχρι να φτάσει ο παθών στο νοσοκομείο, και θα δείξει τεχνικές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) CPR/AED,ERC. Στο τέλος του σεμιναρίου ο εκπαιδευτής κος Γαβαλάς θα δεχτεί ερωτήσεις περί του θέματος.

Το τοπικό τμήμα του Βόλου HJ13 των AHEPANS HELLAS στο τέλος του σεμιναρίου, θα έχει τη τιμή να βραβεύσει τον εθελοντή κο Γαβαλά Πέτρο για τη σημαντική δράση του στα δρώμενα της πόλης. Μαζί του θα βραβευτούν και η εθελόντρια κα Τραγή Πόπη και ο εθελοντής Πατέλης Νικόλαος για την εθελοντική τους βοήθεια σε δράσεις του τμήματος.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες Για την απαραίτητη κράτηση θέσης επικοινωνήστε με το 6974796665