Το Τμήμα AHEPA Hj-34 “Corcyra” Κέρκυρας συνεργάζεται εκ νέου με το Ωδείο Κέρκυρας, ένα ιστορικό ίδρυμα του νησιού της Κέρκυρας.  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου η συναυλία «Αγάπης και Αλληλεγγύης» των μουσικών συνόλων του Ωδείου Κέρκυρας με την συμμετοχή της Δημοτικής χορωδίας «San Giacomo» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Antoniy Ivanov καθώς και η Συμφωνική Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σπύρου Ράλλη και της μαγευτική ερμηνείας της Ιωάννας Βλάχου.

Η συναυλία ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του Τμήματος AHEPA Hj-34  Κέρκυρας με το Ωδείο Κέρκυρας. Οι συμπολίτες μας απόλαυσαν μια υπέροχη μουσική βραδιά, ενώ συγκινητική ήταν συνδρομή των Κερκυραίων όσο αφορά στο κάλεσμα για συλλογή τροφίμων προκειμένου να προσφερθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ι.Μ. Κέρκυρας αφού για ακόμη μια φορά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη.

Το Τμήμα AHEPA Hj-34 “Corcyra” ευχαριστεί το Ωδείο Κέρκυρας την Δημοτική Χορωδία «San Giacomo» καθώς και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας για την άρτια μουσική βραδιά που προσέφεραν στους παρευρισκόμενους στο δημοτικό θέατρο, αλλά και όλους όσοι  ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά μας να προσφέρουν τρόφιμα για να μη μείνει αβοήθητος κανένας πολίτης του νησιού μας. Επίσης ευχαριστούμε τις εταιρείες KAZIANHS SUPER MARKET, ΦΩΤΕΙΝΟΣ CORFU DELICATESEN και ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για προσφορά τροφίμων.

Συγκινητική η συνδρομή των Κερκυραίων στο κάλεσμα του Ωδείου Κερκύρας και του Τμήματος AHEPA Hj-34 “Corcyra” με σκοπό την προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Στην παράσταση παρευρέθη και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κα Ρόδη Κράτσα.