Στα πλαίσια της φετινής 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και κατά το χρονικό διάστημα από την 10η Σεπτεμβρίου έως και την 18η Σεπτεμβρίου 2022, η Οργάνωση μας AHEPA HELLAS – Περιφέρεια 25, έλαβε μέρος στο stand No.11, του Περιπτέρου 16, όπου πρόβαλε τη δραστηριότητά της, με χρήση ειδικής οθόνης ενημερωτικών προβολών, εντύπου υλικού, αναρτημένων banners, αλλά και την συνεχή και συνεπή παρουσία στελεχών της καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Έκθεσης, τα οποία διαφώτιζαν το κοινό για τους σκοπούς και τις δράσεις της AHEPA, καθώς και την προσφορά της τόσο στην Ελληνική Ομογένεια, όσο και στην Ελληνική Κοινωνία, επί 100 συναπτά έτη, από τον Ιούλιο του 1922 έως σήμερα.

Την κατασκευή του stand επιμελήθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, Αρχιτέκτων, μέλος του Τμήματος AHPEA Hj-27 “Kassandros” Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Διοίκηση της Περιφέρειας 25.

Κατά τα εγκαίνια, εκ μέρους της Περιφέρειας 25, παρέστησαν ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας Ελλάδος κ. Βαρσάμης Κωνσταντίνος, ο Αντικυβερνήτης της Περιφέρειας κ. Καραπιπέρης Χρήστος, ο Ταμίας της Περιφέρειας κ. Μπακούρος Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας της Περιφέρειας κ. Τσουνάκης Αργύρης, ο Αντιπρόεδρος Οικογενειακής & Ατομικής Αριστείας κ. Καψάλης Βασίλης, ο Warden κ. Σουργκούνης Φώτης, μέλη από το Τμήμα AHPEA Hj-38 “Phalereus” Παλαιού Φαλήρου, καθώς και πολλά μέλη από τα Τμήματα της Θεσσαλονίκης.

Σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας της Έκθεσης, πλαισίωσαν το stand μας, μέλη από τα τοπικά Τμήματα AHEPA, Hj-3 “Alexander the Great” Θεσσαλονίκης, Hj-41 “Constantine Palaiologos” Καλαμαριάς, Hj-44 “Pylaia-Chortiatis” Πανοράματος και Hj-015 “IOANNIS TRANTAS” Κοζάνης, καθώς και οι Πρόεδροι αυτών.

Ιδιαιτέρως δε, σε ό,τι αφορά το τοπικό μας Τμήμα AHEPA Hj-27 “Kassandros” Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, παρίσταντο συνεχώς και αδιαλείπτως, κατά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες λειτουργίας του Περιπτέρου 16, ο Πρόεδρος κ. Αθανασόπουλος Ανδρέας και ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχαηλίδης Χαράλαμπος.

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της παρουσίας μας στην Έκθεση, υπήρξε το άριστο κλίμα συνεργασίας το οποίο επικράτησε μεταξύ των Τμημάτων, με την καλλιέργεια πνεύματος σύμπνοιας, ομόνοιας, ενότητας και αδελφικής αγάπης.