Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 αντιπροσωπεία του Τμήματος AHEPA Hj-33 “ROHDES” Ρόδου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Παράρτημα ΑμεΑ Ενηλίκων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα Κολύμπια Ρόδου, για την παράδοση υγειονομικού υλικού και αναλωσίμων που αγοράστηκαν με τα έσοδα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο «ΘΕΡΜΑΙ».

Τα μέλη του Τμήματος AHEPA Hj-33 Ρόδου υποδέχθηκαν στο Παράρτημα ΑμεΑ Ενηλίκων για την παραλαβή των υλικών η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κα. Μαρία Κορακάκη, ο Διευθυντής του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α. κ. Νικόλαος Φλεβάρης και ο Προϊστάμενος του Παραρτήματος ΑμεΑ Ενηλίκων κ. Σωτήρης Πετράκης.

Το υγειονομικό υλικό και τα αναλώσιμα που παραδόθηκαν αρκούν για την ικανοποίηση των αναγκών των Προνοιακών Ιδρυμάτων του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α. για ένα μήνα για τα συγκεκριμένα είδη, με βάση τις τρέχουσες απαιτήσεις λειτουργίας των Ιδρυμάτων.

Συγκινητική η ανταπόκριση της ροδιακής κοινωνίας στο κάλεσμά μας, ευχαριστούμε  θερμά όλους τους συμπολίτες μας για την στήριξη αυτής της δράσης που οδήγησε στην έμπρακτη στήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την υλοποίηση της δωρεάς υγειονομικού υλικού και αναλωσίμων.