Ένας μήνας αγάπης ένας  μήνας εθελοντισμού και  προσφοράς στην τοπική κοινωνία της Καλαμαριάς φτάνει στο τέλος του.  Τα μέλη και οι αξιωματούχοι του Tμήματος ΑΗΕΡΑ Hj-41 «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος», μετά τη προσφορά αίματος για τις ανάγκες  των ασθενών του νοσοκομείου ΑΗΕΡΑ, δώρισαν εξοπλισμό για τις αίθουσες πολυμέσων και υπολογιστών του 11ου Δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς, ελαιόδενδρα προς δενδροφύτευση στην υπηρεσία περιβάλλοντος του Δήμου Καλαμαριάς παρουσία του Δημάρχου κ. Δαρδαμαννέλη, και Χριστουγεννιάτικα δέματα αγάπης στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου στηρίζοντας  έτσι το κοινωνικό παντοπωλείο.

Ο Πρόεδρος του τμήματος κ. Ανδρέας Ζαπουνίδης στο καθιερωμένο εορταστικό μήνυμα του τόνισε πως συγχαίρει τις προσπάθειες όλων των μελών του τμήματος, με συντονισμένη εργασία και άψογο  συγχρονισμό, παρά την επιμονή της πανδημίας που εμποδίζει την ελευθερία, τολμήσαμε και φέτος λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα να βγούμε στην κοινωνία και να σταθούμε δίπλα στους ασθενείς των ΜΕΘ, στα παιδιά των σχολείων, στις οικονομικά ευπαθείς ομάδες, στηρίζοντας τις πολύ καλές  δομές του Δήμου Καλαμαριάς σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη σκληρή δουλειά του Δημάρχου κ. Δαρδαμανέλλη και των συνεργατών του.

Δεν θα σταματήσουμε εδώ, το νέο έτος θα φέρει περισσότερες προκλήσεις, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, αλλά δηλώνουμε παρόντες και θα σταθούμε επάξια απέναντι σε κάθε πρόκληση εντός και εκτός των τειχών από όπου κι αν προέλθουν.

Σε αυτό τον εθελοντικό αγώνα που προωθεί και προασπίζεται τον Ελληνισμό- DEFEND HELLENISM , την εκπαίδευση, την προσωπική και οικογενειακή αριστεία, την κοινωνική ευθύνη, χρειαζόμαστε νέα μέλη συμπαραστάτες και συνεργάτες.

Το 2022 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της AHEPA και οι δράσεις που έχουμε οργανώσει  ήδη σε συνεργασία και με τμήματα και περιφέρειες της Ευρώπης και των ΗΠΑ θα έχουν απήχηση αντάξια του μεγαλείου της αρχαιότερης και μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης των Ελλήνων και των Φιλελλήνων.

Γίνετε μέλη στην ΑΗΕΡΑ, αν όχι τώρα, πότε θα προασπιστούμε τον Ελληνισμό;  κι αν όχι εμείς ποιοι θα το κάνουν;

Καλό και Ευλογημένο 2022 σε όλες και όλους.