Την Κυριακή 25/2/2024 τα τμήματα AHEPA της περιοχής των Νοτίων προαστίων της Αθήνας, πραγματοποίησαν την κοπή της πίτας. Τα Τμήματα AHEPA Hj-9 “Themistocles” Πειραιά, Hj-17 “Hephaestus”, Hj-38 “Phalereus” Π.Φαλήρου και Hj-49 “GOLF CLUB HELLINIKO” συναντήθηκαν στον φιλόξενο χώρο του Εν Πλώ (En Plo).

Το Τμήμα Hj-38 “Phalereus” Π.Φαλήρου εκπροσώπησαν από το Δ.Σ. ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μαριάκης ο Ταμίας κ. Πέτρος Σάντ, ο Ιωάννης Κυριακόπουλος πρόεδρος των Ελλήνων Επενδυτών και μέλος του Δ.Σ .

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Ύπατος Κυβερνήτης Ευρώπης κ. Βασίλης Πετκίδης, ο πρώην Κυβερνήτης Περιφέρειας Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, οι Αντιπρόεδροι Ελληνισμού και Φιλανθρωπίας κ. Ανάργυρος Τσουνάκης και κ. Κυριάκος Σπανόπουλος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιώργος Πολυχρόνης, ο Πρόεδρος του νέου Τμήματος Ιπποκράτης –Κω, κ. Αντώνης Γιαννικουρής, μέλη των Δ.Σ. και μέλη των τμημάτων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Οικονομικών και Πρώην Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, η Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα και υποψήφια Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Δήμητρα Νάνου, η Επίτιμη Πρόεδρος του Πανελλήνιος Σύλλογος οι Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού που δραστηριοποιείται στο Παλαιό Φάληρο κ. Λίτσα Κολυβά, η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος της Tranoulis Fashion Athina κ. Τρανούλη Αθηνά, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Επικεφαλής της παράταξης Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να ζεις κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η Πρόεδρος του γυναικείου Τμήματος των Daughters of Penelope “AMARYLLIS” κ. Ειρήνη Ξακουστή, και πολλά μέλη και φίλοι-υποστηρικτές της Οργάνωσης και του έργου που επιτελεί στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Επικράτεια και Παγκοσμίως για τον Ελληνισμό η Οργάνωση AHEPA

.
Και του χρόνου!!!!