Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στις Αρχάνες Ηρακλείου, η εκδήλωση κοπής πίτας του Τμήματος AHEPA Hj-11 “Knossos” Ηρακλείου.

Η εκδήλωση για την κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε στο Bistro του Manili Boutique Suites & Villas στις Αρχάνες σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Κώστας Μαρκάκης-Τρυπάκης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, τα μέλη και ιδιαιτέρως τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Κυβερνήτη της Περιφέρειας AHEPA HELLAS κ. Κωσταντίνο Βαρσάμη.

Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μαρκάκης-Τρυπάκης σε μια σύντομη και περιεκτική αναδρομή της ιστορίας των AHEPANS αναφέρθηκε στην δράση τους τόσο σε εθνικό επίπεδο στην Ελλάδα όσο και σε τοπικό επίπεδο και προσδιόρισε τους μελλοντικούς στόχους και σκοπούς της οργάνωσης. Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του επέδωσε ως δείγμα αναγνώρισης του έργου του, τιμητική πλακέτα, στον κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την συνολική προσφορά στην Περιφέρεια Κρήτης και στην τοπική κοινωνία. Χαιρετισμό στα μέλη απηύθυνε ο Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων κ. Μανώλης Κοκοσάλης καθώς επίσης και ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας AHEPA HELLAS κ. Κωσταντίνος Βαρσάμης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Τεχνικών Έργων κ. Νίκος Σκουλάς, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής περιφέρειας Ηρακλείου κ. Μηλάκη Γεωργία, ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας AHEPA HELLAS κ. Κωσταντίνος Βαρσάμης, ο πρώην Κυβερνήτης της Περιφέρειας AHEPA HELLAS κ. Πλοκαμάκης Γεώργιος, ο πρώην Πρόεδρος του Τμήματος κ. Κανακάκης Λάμπρος και η πρόεδρος του νέο-ιδρυθέντος τμήματος γυναικών «ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ» κ. Πόπη Πατεριανάκη, μέλη και φίλοι της AHEPA. Ο Αιδεσιμότατος πάτερ Ανδρέας έκοψε την πίτα της οργάνωσης το φλουρί της οποίας βρήκε η σύζυγος του περιφερειάρχη κυρία Ρένα Τζωρτζακάκη.