Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη, για το νέο έτος, κοινή συνεδρίαση του Τμήματός AHEPA Hj-9 «Themistocles» Πειραιά, μετά τα Τμημάτα AHEPA Hj-38 «Phalereus» Π. Φαλήρου και Hj-50 “Santorini” Σαντορίνης, στα νέα γραφεία του Τμήματος Hj-9 στον Πειραιά.

Την συνάντηση κόσμησαν με την παρουσία τους από την Περιφέρεια Ελλάδος, ο Κυβερνήτης κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο Αντικυβερνήτης κ. Χρήστος Καραπιπέρης, ο Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας κ. Ανάργυρος Τσουνάκης και ο πρώην Κυβερνήτης κ. Γεώργιος Πλοκαμάκης.
Άπαντες οι παρόντες, με προεξέχοντες τους προέδρους των τριών Τμημάτων κ. Κυριάκο Σπανόπουλο (Πρόεδρος του Hj-09), κ. Γεώργιο Βαμβακούση (Πρόεδρος του Hj-38) και κ. Αρσένη Μούτσο (Πρόεδρος του Hj-50), ο μεγάλος αριθμός μελών που παρευρέθησαν και απόλαυσαν την βραδιά, εστίασαν στο γεγονός ότι η συνεργασία των τμημάτων κι η ενδυνάμωση των σχέσεων είναι που προσδίδει βάζοντας σε νέα τροχιά επιτυχιών την οργάνωσή μας.

Η κοινή συνεδρίαση έκλεισε με εισδοχή νέων μελών (ένας για το τμήμα Σαντορίνης κι ένας για το τμήμα Φαλήρου) και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τυχερό το νέο μέλος του Τμήματος του Φαλήρου, ο οποίος κι έλαβε αναμνηστικό δώρο.

Τέλος από τους οικοδεσπότες του τμήματος Πειραιά, μοιράστηκαν γούρια της νέας χρονιάς σε όλους τους παρευρισκόμενους. Η βραδιά έκλεισε σε πνεύμα χαράς, ευαρέσκειας κι αδελφοσύνης σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά.