Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των γυναικείων ομάδων βόλεϊ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου & του Γ.Σ. Κηφισιάς «Ο Ηρακλής», στα πλαίσια του πολύπλευρου φιλανθρωπικού έργου του Τμήματος AHEPA Hj-1 “Athens”.
Την έναρξη του αγώνα έκανε ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συνεχάρη το Τμήμα για το συνεχές φιλανθρωπικό του έργο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα κ. Γεώργιος Δημόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Ευγένιος Κολλάτος εκ μέρους του Δήμαρχου Αθηναίων, ο αργυρός Ολυμπιονίκης κ. Βαλέριος Λεωνίδης, ο κ. Ιωάννης Βερούτης – Γκιόκας ειδικός γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης εκ μέρους του προέδρου της, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου κ Αλέξιος Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Κηφισιάς «Ο Ηρακλής» κ Βασίλειος Πανάγος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαστηριούχων Φυσικοθεραπευτών κ Γεώργιος Τσαγρής, η κ Μαρία Φράγκου συντονίστρια του επιστημονικού τμήματος αθλητικής φυσικοθεραπείας του ΝΠΔΔ «Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών» και οι κ Χρήστος Μπακούρος και Αργύρης Τσουνάκης αντίστοιχα ταμίας και αντιπρόεδρος φιλανθρωπίας της Περιφέρειας AHEPA HELLAS.
Ο πρόεδρος του Tμήματος AHEPA Hj-1 κ Σταύρος Σταθόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα στην επίτευξη του οικονομικού στόχου που ήταν η διάθεση όλων των εσόδων για τις ανάγκες του Ιωσηφόγλειου Ορφανοτροφείου, τόνισε την αξία της φιλανθρωπίας, που πρωτοεμφανίστηκε στην αρχαία Ελλάδα, επέδωσε ευχαριστήριο σε όλες τις αθλήτριες και ζήτησε από όλους την συνέχιση της ενεργού υποστήριξης στις δράσεις αλληλεγγύης του Τμήματος.