Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση του Τμήματος AHEPA Hj-33 “Rhodes” Ρόδου το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο «ΘΕΡΜΑΙ», το σύνολο των εσόδων της οποίας θα διατεθεί για την αγορά υγειονομικού υλικού και αναλωσίμων για τις ανάγκες των Προνοιακών Ιδρυμάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Επικοινωνίας, Τύπου και Εθιμοτυπίας κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ρόδου κ. Σταύρος Τσαντής, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κα. Μαρία Κορακάκη, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και συλλόγων.

Εκ μέρους της Περιφέρειας AHEPA HELLAS απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού κ. Αντώνης Γιαννικουρής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των χώρων και των πλούσιων εδεσμάτων από το Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου και των οίνων από την εταιρεία «TATAKIS WINES». Τους καλεσμένους ταξίδεψαν με τις μελωδίες τους η κα. Νατάσα Καρακατσάνη, ο κ. Θωμάς Γιαννίκης και ο κ. Γαβριήλ Χατζηκοσμάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιδόθηκαν αναμνηστικά στον Διευθυντή του Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου κ. Παναγιώτη Κουντούρη, για την σημαντική συμβολή του διδακτικού προσωπικού και των σπουδαστών του Ι.Ε.Κ. στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και στον εκπρόσωπο της εταιρείας «ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ», Διευθυντή Ελληνισμού του Τμήματος AHEPA Hj-33 Ρόδου κ. Αναστάσιο Χατζηαναστασίου, για τη διαχρονική στήριξη της «ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ι.Μ.Ε. Ι.Κ.Ε.» στην λειτουργία του Τμήματος AHEPA Hj-33 “Rhodes”.