Το Τμήμα AHEPA Hj-20 “ORFEUS” και το Τμήμα των ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ CH 423 «ΝΗΡΗΙΔΕΣ» πραγματοποίησαν φιλανθρωπική εκδήλωση για τη συγκέντρωση συνολικά 15 δεμάτων με βασικά τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν σε άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Στη εκδήλωση παρευρέθησαν από Τμήμα AHEPA Hj-20 “ORFEUS”, ο Πρόεδρος κ. Βεζυριαννίδης Μιχάλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χαραλαμπίδης Χαράλαμπος και ο Γραμματέας κ. Κυργιαλάνης Απόστολος, από το Τμήμα των ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ 423 «ΝΗΡΗΙΔΕΣ», η Πρόεδρος κα Παπαδοπούλου Μαρία, η Ταμίας κα Κάζη Μελανθία, το μέλος κα Αραμπατζίδου Φανή καθώς και η τέως πρόεδρος του τμήματος κα Ελευθερία Μιχελή-Μπότσαρη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Περιφέρειας της AHEPA HELLAS, και πρώην Πρόεδρος του τμήματος AHEPA Hj-20 “ORFEUS” Dr. Θεοδόσιος Θεοδοσίου.

Τα δύο τμήματα σε συνεργασία συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των φιλανθρωπικών δράσεων.

Τα Τμήματα AHEPA Hj-20 “ORFEUS” και ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ CH423 «ΝΗΡΗΙΔΕΣ» σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Ειρήνη, Αγάπη και Χαρά σε όλο τον κόσμο!