Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Ύπατου Προέδρου της AHEPA κ. Jimmy Kokotas, στο Βόλο, ο οποίος συνοδεύονταν από τον ‘Υπατο Κυβερνήτη Ευρώπης κ. Μητρόπουλο Ιωάννη, τον Κυβερνήτη της Περιφέρειας Ελλάδος κ. Βαρσάμη Κωνσταντίνο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ελλάδος.
Κατά την επίσκεψη τους πραγματοποιήθηκε εισδοχή νέων μελών, ενώ στη συνέχεια έγινε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος AHEPA Hj-48 “Rigas Feraios Velestino Magnesia”, παρουσία των μελών του Τμήματος AHEPA Hj-13 “ARGONAUTS Volos”, του Τμήματος  AHEPA Hj-26 “Peter Baltis Larissa” και του Tμήματος AHEPA Hj-42 “Thermopiles Lamia”.
Το  Τμήμα AHEPA Hj-48 “Rigas Feraios Velestino Magnesia”, μέσα στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την έναρξη λειτουργίας του, έχει να επιδείξει πολύ σημαντικό αριθμό αξιόλογων μελών με σημαντική παρουσία και προσφορά στην τοπική κοινωνία. Μεταξύ των μελών του Τμήματος, ο βουλευτής Μαγνησίας και Ιατρός κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, οι δύο καταξιωμένοι ιατροί, ο αναπληρωτής Διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας κ. Γιώργος Αποστολίνας και του Διευθυντής του τμήματος χημειοθεραπείας νοσοκομείου Βόλου και Αντιπροέδρος του Τμήματος κ. Γεωργίου Ρήγας, ο Αντιπεριφερειάρχης και κ. Γιάννης Τέας,  ο Προέδρος των Μάγνητων τυφλών κ. Λάμπρος Παρασκευάς, ο συγκοινωνιολόγος και μέλους του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Κώστας Καραγιάννης  ο οποίος είναι και γραμματέας του Τμήματος, ο ταμίας κ. Παναγιώτης Μήλης, ο κ. Κιάφης Παναγιώτης, ο κ. Ορέστης Μαμής μηχανικών πληροφορικής.  Απόστρατοι στρατιωτικοί και των τριών όπλων, του Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Σαράτση και πλήθος αξιόλογων μελών της τοπικής επιχειρηματικής κοινωνίας της περιοχής Μαγνησίας. Τέλος με την δική του σημασία στην αναφορά ,τον παγκοσμίου φήμης ορειβάτη Νίκου Μαγγίτση.
Τα νέα μέλη άκουσαν από τον ίδιο τον Ύπατο Πρόεδρο τις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν την Οργάνωση και ενημερώθηκαν, για το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από την AHEPA σε όλο τον κόσμο καθώς και για την υπεράσπιση της χώρας και του Ελληνισμού. Παράλληλα, τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωριστούν με παλιότερα μέλη της Οργάνωσης ενισχύοντας έτσι το αίσθημα αδελφοσύνης που κυριαρχεί ανάμεσα στα μέλη της.