Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 η ομιλία με θέμα “e-justice η νέα εποχή στην ηλεκτρονική Δικαιοσύνη”, που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό κτίριο της Παλαιάς Βουλής και συνδιοργάνωσαν τα Τμήματα AHEPA Hj-1 “ATHENS” και Hj-53 “MAROUSI”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Ιωάννης Μπούγας (κεντρικός ομιλητής), ο υποψ. Βουλευτής Νοτίου Τομέα κ. Τάσος Γαϊτάνης, ο Πρόεδρος Εφετών Εφετείου Αθηνών κ. Αθανάσιος Δαβέτας, o Δικηγόρος -Σύμβουλος ΔΣΑ- Πρόεδρος e-Θέμις κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο Δικηγόρος Legal Director ELPEDISON AE κ. Μάριος Ανδρικόπουλος, ο Ύπατος Κυβερνήτης AHEPA Ευρώπης κ. Βασίλης Πετκίδης, ο Δ/ντης Εκπαίδευσης της Περιφέρειας AHEPA Ελλάδος κ. Χρήστος Κατηφόρης και μέλη του ΔΣ της Περιφέρειας AHEPA Ελλάδας κ. Αργύρης Τσουνάκης και κ. Κυριάκος Σπανόπουλος, ο Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου & Δωδεκανήσου κ. Γεώργιος Ρούσκας, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών κ. Γεώργιος ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΓΛΗΓΟΡΗΣ.

Τέλος την εκδήλωση τίμησαν Ανώτατοι Δικαστικοί Λειτουργοί, Συμβολαιογράφοι, Δικηγόροι και αρκετά μέλη της οργάνωσης AHEPA που έδειξαν το ενδιαφέρον τους.
Συντονιστής της εκδήλωσης ο κ. Παναγιώτης Καρακωνσταντής Δικαστικός Λειτουργός

Χορηγός επικοινωνίας ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και Υποστηρικτής-Χορηγός ELPEDISON AE