Στις 28 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε εισδοχή νέων μελών στο Τμήμα AHEPA Hj-48 “RIGAS FERAIOS VELESTINO”, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε ταινία μικρού μήκους με την αποστολή του μέλους του Τμήματος μας κ. Νίκου Μαγγίτση στην παγωμένη λίμνη Βαϊκάλη , παραγωγής του τμήματος μας και συγκεκριμένα του μέλους μας κ. Ορέστη Μαμμή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Ρήγα Φεραίου , παρουσία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Νασίκα , του Κυβερνήτη της Περιφέρειας Ελλάδος κ. Κωνσταντίνου Βαρσάμη , του Ταμία της Περιφέρειας Ελλάδος κ. Χρήστου Μπακούρου, του Αντιπροέδρου Φιλανθρωπίας κ. Αργύρη Τσουνάκη, του Marshal κ. Φώτη Σουργκούνη, του Προέδρου του Τμήματος AHEPA Hj-13 “Argonauts” Βόλου κ. Λάμπρου Βελούδου και του Προέδρου του Τμήματος AHEPA Hj-9 “Themistocles” Πειραιά κ. Σπανόπουλου Κυριάκου καθώς άλλων μελών της Οργάνωσης.

Στην εκδήλωση αυτή παρουσιάστηκε και το πρώτο καταστατικό τμήματος σε γραφή Braille, πόνημα του μέλους μας κ. Λάμπρου Παρασκευά ο οποίος είναι και πρόεδρος του συλλόγου Μάγνητες τυφλοί.