Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επισημότητα στο Athenaeum Intercontinental Hotel, η εισδοχή σημαντικού αριθμού νέων μελών του μεγαλύτερου και πολυπληθέστερου τμήματος της AHEPA παγκοσμίως, του AHEPA Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος, CEO της ARCADIA Shipmanagement Co. Ltd. και της AEGEAN BULK Co. Ltd., καθώς επίσης και Ιδρυτής και Πρόεδρος της νέας επιχειρηματικής λέσχης “St’ Nicholas Business Club”, κ. Capt Ματθαίου Δημήτριος, καλωσόρισε τα νέα μέλη, τα οποία πλέον ανήκουν στην σπουδαία οικογένεια της AHEPA.

«Σας συγχαίρω για την απόφαση σας να εισέλθετε τις πύλες της αδελφοσύνης και να ενωθούμε όλοι μαζί υπό την σκέπη ενός κοινού οράματος, υπό την δέσμευση μιας κοινής αποστολής και υπό την αφοσίωση σε κοινά ιδεώδη για την εκπλήρωση των κοινών μας στόχων.

Νιώθω περήφανος για καθέναν από εσάς και εσείς οφείλετε να νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Επιλεχθήκατε λόγω της αξιόλογης και επιτυχημένης θέσης και προσφοράς σας στον τομέα που δραστηριοποιείστε, αλλά και των ηγετικών ικανοτήτων που διαθέτετε.

Αξιολογείστε ως δεδομένο πως το ευρύ δίκτυο των αδελφών της AHEPA είναι πολύτιμο για όλους μας. Η αλληλεγγύη, η αγάπη, η αγνή φιλία, η ηθική συνεργασία, η υποστήριξη, η πίστη και ο σεβασμός θα αποτελέσουν ανυπέρβλητα σύμβολα μεταξύ των αδελφών και της κοινής μας πορείας με μοναδικό προσανατολισμό την Αριστεία.

Το επόμενο βήμα είναι μέσα στον επόμενο χρόνο να διπλασιαστούν τα μέλη μας και να παραμείνουμε η πιο πολυάριθμη και λειτουργική ομάδα της μεγάλης μας οικογένειας παγκοσμίως και να εμπλουτίσουμε το φιλανθρωπικό μας έργο με δράσεις προσφοράς σε όλη την Ελλάδα.».

Τέλος, ο Πρόεδρος Capt. Ματθαίου Δημήτριος, κλείνοντας τον λόγο του πρόσθεσε «Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για την συμμετοχή σας στο μεγαλύτερο Τμήμα της AHEPA και να σας ευχηθώ Υγεία, δύναμη, ευημερία, δημιουργία και πάθος για την ζωή.

Ανυπομονώ για τις επόμενες δράσεις μας, αφού η τάση είναι μόνο ανοδική και πολλαπλασιαστική.

Στη μεγάλη ταπισερί της ζωής, κάθε νήμα είναι αναπόσπαστο. Κάθε νήμα, όταν υφαίνεται με αγάπη και καλοσύνη, ενισχύει τον ιστό της κοινωνίας. Οι φιλανθρωπικές σας πράξεις είναι αυτές οι κλωστές, που ενισχύουν και εμπλουτίζουν τον κόσμο μας. Δεν είστε απλώς μέλη μιας αδελφότητας. είστε λαμπαδηδρόμοι της ελπίδας, της αλλαγής και ενός καλύτερου αύριο. Σας προτρέπω να κρατήσετε αναμμένο αυτόν τον πυρσό, να συνεχίσετε να υφαίνετε τα νήματα της φιλανθρωπίας και της προσφοράς.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο καλό, δίκαιο και γεμάτο αγάπη!”