Όπως κάθε χρόνο το Τμήμα AHEPA Hj-18 “AHEPA Lepanto 1571”, συμμετείχε στις εργασίες του Πανελλήνιου Συνεδρίου της Περιφέρειας AHEPA Ελλάδος που φέτος υλοποιήθηκε στην πόλη της Κατερίνης, το διήμερο 17-18 Ιουνίου.

Για 3η συνεχή χρονιά και με ομόφωνη απόφαση των εκλεκτόρων, το μέλος του Τμήματος μας και τέως Πρόεδρος, κ. Βλαχογιάννης Αδάμ εκλέχθηκε στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της Περιφέρειας AHEPA Ελλάδος, γεγονός που καταδεικνύει τη συνεχή και σταθερή ανοδική πορεία, αλλά και αξιοπιστία του τοπικού τμήματος, αλλά και του σημαντικού έργου που τελέστηκε από την Περιφέρεια Ελλάδος στον τομέα αυτό.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA Hj-18 “AHEPA Lepanto 1571” κ. Σταυρόπουλος Άγγελος έκανε σύντομη ανασκόπηση του σημαντικού έργου που συντελέστηκε τη χρονιά που πέρασε, περιέγραψε και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των εν δυνάμει μελών της AHEPA, ώστε να μπορεί η οργάνωση να συνεχίσει να έχει σημαντικό παρόν αλλά και μέλλον. Επιπλέον έκανε γνωστή την πρόθεση του τοπικού τμήματος να διοργανώσει την επόμενη χρονιά το συνέδριο της Περιφέρειας AHEPA Ελλάδος στην πόλη της Ναυπάκτου, καταθέτοντας ολοκληρωμένη πρόταση στην αρμόδια επιτροπή, το οποίο και έγινε δεκτό κατόπιν ψηφοφορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνέδριο πλήθος Υπουργών, Βουλευτών και πολιτειακών παραγόντων από όλους τους χώρους, καθώς και ο Μητροπολίτης Κατερίνης χαιρέτισαν τις εργασίες του συνεδρίου, που φέτος είχαν ξεχωριστή σημασία λόγω του εορτασμού των 100 ετών από την ίδρυση της οργάνωσης AHEPA. Τέλος τέθηκαν και οι στόχοι για το επόμενο έτος αρχής γενομένης από την 26η Ιουλίου.