Ο σεισμός της 27ης Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης άφησε πίσω του βαθιά σημάδια, έναν νεκρό, αρκετούς τραυματίες και ανυπολόγιστες καταστροφές σε σπίτια, επιχειρήσεις και υποδομές. Χιλιάδες συνάνθρωποι μας στερούνται ακόμη και των πλέον βασικών αναγκών, βλέποντας τη ζωή τους να αλλάζει μέσα σε μια στιγμή.

Το τμήμα AHEPA Χανίων Hj-6 “CRETE KYDON” στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από το σεισμό και μας χρειάζονται στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στις εστίες τους και να συνεχίσουν να ζουν και να παράγουν στον τόπο τους.

Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος της 6 Οκτωβρίου 2021, αναλαμβάνουμε δράση για τη συλλογή χρημάτων και αγαθών, με σκοπό την ανακούφιση των βασικών αναγκών των πληγέντων κατοίκων. Καλούνται τα τμήματα της Περιφέρειας να συνδράμουν αυτή την προσπάθεια. Παρατίθεται ο τραπεζικός λογαριασμός του Τμήματος:

Τράπεζα Χανίων (IBAN): GR 28 0690 0010 0000 0016 3279 001

Παρακαλούνται όσοι προβούν σε χρηματική κατάθεση ή έμβασμα να χρησιμοποιήσουν την αιτιολογία «ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2021» και να αναγράφουν τον αριθμό του Τμήματος τους.

 

Με αδελφικούς χαιρετισμούς,

Διγενάκης Μιχαήλ, Θεοχαράκος Γεώργιος,
Order of AHEPA, Chapter President, HJ-06 Order of AHEPA, Chapter Secretary, HJ-06