Την Κυριακή 31/3/2024 στο γεμάτο γήπεδο του «Κρόνος» Αγίου Δημητρίου έλαβε μέρος το Διασυλλογικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Point Fighting και Tang Soo Do.

Το Τμήμα AHEPA HJ-04 “Solon” επαναλαμβάνοντας στο κοινό το Moto «Μόνο με Πράξεις» παρέδωσε μια εμβληματική δωρεά στους δύο αθλητές που διακρίθηκαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη. Παραδόθηκαν ειδικές στολές που πληρούν της προϋποθέσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO καθώς και ειδικές Αθλητικές τσάντες οι οποίες φέρουν τα εμβλήματα της AHEPA και του Τμήματος HJ-04 “Solon”. Ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Αλέξανδρος Δήμας καθώς και ο Past President και Legal Advisor κ. Χρήστος Φασλής παρέδωσαν από κοινού την Δωρεά στους Αθλητές δίνοντας συγχαρητήρια αλλά και με μια επισήμανση ότι το τμήμα στο επόμενο Παγκόσμιο που θα λάβουν μέρος θα προβεί σε ενέργειες για να αποδοθεί οικονομική βοήθεια απαλύνοντας μέρος του βάρος του κόστους ελπίζοντας να δουν τους Αθλητές να φοράνε την Στολή στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

O Προέδρος του Κλάδου Άθλησης κ. Χριστόφορος Χριστοδούλου τίμησε το τμήμα με τις βραβεύσεις του Προέδρου και του Past President AHEPA HJ-04 “Solon” για την υποστήριξή που έχουν ήδη λάβει με διάφορους τρόπους στον τομέα της επικοινωνίας δια μέσου των fightsports.gr και Hellenic Media Group. Έκανε επίσης και μια εκτενή αναφορά στο κοινό του γεμάτου γηπέδου για τις δράσεις του τμήματος προς την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α, Πολεμικό Ναυτικό, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και την ουσιαστική συνεισφορά των μελών του Τμήματος HJ-04 “Solon”.

Εκ μέρους του Τμήματος ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Δήμας ανέφερε τα ευχαριστήρια του στον κ. Ανδρέα Γαρύφαλλο Director Athletics για την σημαντική συμμετοχή του στην Δωρεά ως επαγγελματίας ο ίδιος του χώρου Αθλητικών Οργανώσεων και Προϊόντων Άθλησης. Ενημέρωσε επίσης τον Πρόεδρο της Π.Ο.Κ κ. Τριανταφύλλου για τις επερχόμενες δράσεις του Τμήματος HJ-04 Solon για τον κλάδο που επέλεξε να στηρίξει αλλά και τις αιτίες της απόφασης αυτής.

Τέλος ο Πρόεδρος του Τμήματος HJ-04 “Solon” μετέφερε τον χαιρετισμό αλλά και ένα μήνυμα από τον Κυβερνήτη της Περιφέρειας Ελλάδος κ. Χρήστο Καραπιπέρη για την έμπρακτη συμπαράσταση της AHEPA HELLAS σε δράσεις με σημαντικό θετικό αντίκτυπο. Η εκδήλωση έκλεισε με τους επικεφαλής του Τμήματος HJ-04 “Solon” να φορέσουν συμβολικά μετάλλια σε νικητές του Τουρνουά.