Αντιπροσωπεία του Τμήματος AHEPA Hj-41 “Konstantino Palaiologos” Καλαμαριάς, με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Tom Maguire και τους κ. Κωνσταντίνο Αμασόγλου (Γραμματέα), κ. Νικόλαο Σακελλαρίδη (Διευθυντή Εκπαίδευσης), κ. Νικόλαο Αρβανίτη (Διευθυντή Κοινωνικής Ευθύνης) και τη σύζυγο του κα Δέσποινα Αρβανίτη Μαστραλέξη, επισκέφθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και ισότητας των δύο φύλων, για την καθιερωμένη πλέον προσφορά «δεμάτων αγάπης» και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 250 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας, μεταξύ άλλων λαδιού, ελιών, οσπρίων, ζυμαρικών και διαφόρων άλλων ειδών. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Διευθυντή Κοινωνικής Ευθύνης κ. Νικόλαο Αρβανίτη και τη σύζυγο του, για τη μεγάλη συνεισφορά τους.

Στο φιλόξενο χώρο της Αντιδημαρχίας, μας υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος κα Ευλαλία Ντότη, η οποία μας μίλησε για το έργο που επιτελείται υπό την καθοδήγηση της, μας ευχαρίστησε για την προσφορά μας που θα ενισχύσει το κοινωνικό παντοπωλείο και ειδικά στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε όλοι και προσέφερε δώρα σε όλους μας.

Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος συνομίλησε μαζί μας, μας ευχαρίστησε για την προσφορά μας και αντάλλαξε δώρα με τον Πρόεδρο του Τμήματος.

Ο Πρόεδρος του τμήματος κ. Tom Maguire, εξήρε την Αντιδήμαρχο για το μέγιστο έργο που επιτελεί στο Δήμο Καλαμαριάς βοηθώντας τους φτωχούς και αδύναμους συνδημότες μας και υποσχέθηκε ότι το τμήμα μας θα είναι κοντά της για να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο Δεκέμβρη, οπότε με τη βοήθεια του Υψίστου θα είμαστε και πάλι κοντά στην Αντιδήμαρχο να ενισχύσουμε το θεάρεστο έργο της.