Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 το Τμήμα Hj-04 “Solon” πραγματοποίησε την τελευταία και σπουδαιότερη προσφορά του Έτους.

Η Επιτροπή Φιλανθρωπίας υπό τον κ. Γεώργιο Τσώνη ολοκλήρωσε την πάγια ενέργεια των Χριστουγέννων προς το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Προστασίας Θηλέων με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Η ενέργεια περιλαμβάνει την αγορά παιχνιδιών για τα κορίτσια του Δημοτικού τα οποία δεν παραδίδονται ποτέ από το τμήμα μας αλλά τοποθετούνται κάτω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από τους κοινωνικούς λειτουργούς της Προστασίας του Ιδρύματος ως Δώρο Αγίου Βασίλη δίνοντας τους Ελπίδα και Χαρά σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία και ψυχολογική κατάσταση.

Στην συνάντηση για την παράδοση και τον συντονισμό παρεβρέθει ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Αλέξανδρος Δήμας, ο Επικεφαλής του Audit Committee και Legal Advisor ο Πρώην Πρόεδρος του Τμήματος κ. Χρήστος Φασλής και το Διοικητικό Μέλος κ. Μιχάλης Γαλιατσάτος.

Ειδικές ευχαριστίες δόθηκαν από τον Πρόεδρο σε δύο πολύ σημαντικά άτομα που με την σημαντική συμβολή τους καλύφθηκε το σύνολο των παιδιών σε συνδυασμό με την συνεισφορά όλων των μελών που έκαναν το Project πιο επιτυχημένο από την πρώτη φορά.

Ευχαριστούμε το αξιοσέβαστο μέλος μας κ. Αντώνη Παπανικολάου CEO της Βιοτεχνίας Ενδυμάτων Α. Παπανικολάου.

Την αξιέπαινη κα. Αθήνα Βασιλακοπουλου CEO της Athenav Bridal Νυφικά που είναι και σύζυγος του Δ/ντή Φιλανθρωπίας κ. Γεωργίου Τσώνη.

Επίσης το κατάστημα Goofy Star στην Δημητρίου Γούναρη 64 Γλυφάδα για την έκπτωση που πρόσφερε στο τμήμα για την δράση μας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος θα γίνουν και άλλες σημαντικές δράσεις από τα τέλη του Ιανουαρίου 2024 και θα αφορούν project σχετικά με το μέλλον των παιδιών.