“ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΜΕΛΛΟΝ 4.0

ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ”

Ανοιχτή εκδήλωση από την

AHEPA HELLAS HJ-39 “Olympios ZeusKaterini

Πνευματικό Κέντρο «Εκάβη» (άνω αίθουσα), Κατερίνη

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, ώρα 11:30 π.μ.

υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, η Τεχνητή Νοημοσύνη ως κινητήριος μοχλός των τεχνολογικών καινοτομιών, το μέλλον της Ανθρωπότητας αλλά του Ελληνισμού σε αυτό το νέο πλαίσιο είναι τα θέματα που θα αναδειχθούν και θα συζητηθούν στην εκδήλωση της AHEPA HELLAS HJ-39 “Olympios Zeus” Katerini.

Η ανοιχτή δια ζώσης εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, στις 11:30 π.μ.,  στο Πνευματικό Κέντρο «Εκάβη» (Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης, 7ης Μεραρχίας 13) υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25.

Κεντρικοί ομιλητές είναι

  • ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, Διευθυντής του AHEPA Forum Mellon 4.0, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Υπερασπίζοντας τον Ελληνισμό μέσω της καινοτομίας» και
  • ο Δημήτριος Λακασάς, συγγραφέας και CEO της Olympia Electronics, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Ο Άνθρωπος 4.0 στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης».

Την παρουσίαση θα κάνει ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης, και τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ Παναγιώτης Ταρενίδης, Πρόεδρος του AHEPA HELLAS HJ-39 Katerini “Olympios Zeus”.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Χρήστος Καραπιπέρης, Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί Έπαινος Αριστείας του Τμήματος  στον καθηγητή Ιατρικής του ΑΠΘ, Δρ Γεώργιο Παπαζήση.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τη συζήτηση στη σελίδα της AHEPA HELLAS στο Facebook: facebook.com/ahepa.hellas

Περισσότερες πληροφορίες: Δρ Παναγιώτης Ταρενίδης, Πρόεδρος, AHEPA HELLAS HJ-39 Katerini “Olympios Zeus” – e:  ptarenidis@yahoo.gr, t: 6944305346.

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου