Το Τμήμα AHEPA Hj-27 “Kassandros” Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, ώρα 19.00., στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και του Perrotis College στην αίθουσα Seth Frank της Σπουδαστικής Εστίας “Αλίκη Περρωτή”, μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, με θέμα: “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ”, στα πλαίσια του εγχειρήματος “AHEPA FORUM Μέλλον 4.0 – Ετοιμάσου για το Αύριο!”, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας AHEPA HELLAS και υπό την άκρως επιτυχημένη εποπτεία του Γενικού Διευθυντή και Αντιπροέδρου του Τμήματος κ. Μπάμπη Μιχαηλίδη.

sex toys for sale

nfl store
nike air max 270 sale
wigs for women
team uniforms
nike air max shoes
adidas factory outlet
nike air max sale
best sex toys
cheap wigs

Το θέμα ανέπτυξαν τρεις διακεκριμένοι ομιλητές: Δρ. Κυριάκος Λουφάκης, Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας ΑΕ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΟΥΦΑΚΗΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΒΕΕ, κ. Δημήτρης Λακασάς Διευθύνων Σύμβουλος της OLYMPIA ELECTRONICS SA, Συγγραφέας, και ο κ. Θεοχάρης Σπυρόπουλος, Head of Digital Marketing Management B.A., Perrotis College & Managing Partner Exoha New Technologies ο οποίος είναι και μέλος του Τμήματος.

Παρέστησαν, περίπου 130 εκλεκτοί προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Σταύρος Καλαφάτης, οι εκπρόσωποι του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος (Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού), κ. Στέφανος Γωγάκος (Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Δράσης και των σχέσεων με Σωματεία), ο κ. Παναγιώτης Τροκάνας, Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού, ο επίτιμος Πρόξενος του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, κ. Ιωάννης Βεργίνης, ο Πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας-Θράκης, κ. Βύρων Θεολόγης, ο Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής κ. Jeff Lansdale, Ph.D. και ο Πρύτανης του Perrotis College κ. Konstantinos Rotsios, Ph.D., πολλοί Καθηγητές και Μαθητές της Σχολής, στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Αντιπροσωπεία από το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών η κα. Σοφία Καρυστηναίου, επίτιμη Αεροπαγίτης και η κα. Ευγενία Πετρίδου, Ομότιμη Καθηγήτρια Α.Π.Θ., πρώην Κοσμήτωρ της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ..
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός κ. Καλαφάτης, ο Πρόξενος κ. Βεργίνης, οι Αντιδήμαρχοι των Δήμων Θεσσαλονίκης και Θερμαϊκού, ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Αθανασόπουλος
Ανδρέας, ο Αντιπρόεδρος κ. Μπάμπης Μιχαηλίδης, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία της Εκδήλωσης χάρη στις άοκνες, συνεχείς και συνεπείς ενέργειες του και είναι άξιος συγχαρητηρίων για τον λόγο αυτό.

Επίσης παρέστησαν: από το Τμήμα Hj-03 “Alexander the Great” Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Πειστικός Πρόεδρος και ο κ. Αδάμ Φιλιππίδης, καθώς και από το Τμήμα Hj-44 “Pylaia-Chortiatis” ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Κρυστάλλης και από το Τμήμα Hj-41 “Konstantinos Palaiologos” ο Αντιπρόεδρος κ. Tom Maguire  και ο Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Αμασόγλου. Τα μέλη του Τμήματος Hj-27 “Kassandros” ο κ. Αναστασιάδης Νικόλαος, ο Διευθυντής Ελληνισμού κ. Κωνσταντίνος Κρητικόπουλος Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ., ο Διευθυντής Αθλητισμού κ. Τρακασλίδης Σπύρος, ο κ. Ανδρόνικος Κωνσταντινίδης, ο τέως Πρόεδρος του Τμήματος κ. Μπουγιούκας Κωνσταντίνος και τα μέλη κ. Ζώχος Κωνσταντίνος, κ. Παπαδημητρίου Γεώργιος, κ. Ρήγος Αριστείδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, επίσης, ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας Ελλάδος κ. Βαρσάμης Κωνσταντίνος και ο Αντικυβερνήτης κ. Καραπιπέρης Χρήστος, οι οποίοι παρακολούθησαν διαδικτυακός τα τεκταινόμενα.

Ιδιαιτέρως αξιόλογες υπήρξαν οι εισηγήσεις των διακεκριμένων ομιλητών μας: Δρ.Κυριάκου Λουφάκη, κ. Δημήτρη Λακασά και κ. Θεοχάρη Σπυρόπουλου μέλους του Τμήματος μας οι οποίοι ανέλυσαν με επιτυχία, πρωτότυπο τρόπο και μοναδική επιδεξιότητα τα επίκαιρα θέματα που ανέλαβαν να μας αναλύσουν, αναφορικά με την “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ MARKETING”.

Τις ομιλίες ακολούθησαν οι βραβεύσεις εκ μέρους των στελεχών μας τόσο προς την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ και το PERROTIS COLLEGE, όσο και προς τους εκλεκτούς ομιλητές μας, με ειδικές τιμητικές πλακέτες, σε ανάμνηση της εκδήλωσης.

Παραθέτουμε κατωτέρω, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα στιγμιότυπα της εκδήλωσης.+