Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιουλίου 2018, το Τμήμα AHEPA HJ – 02 Γλυφάδας, διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο, τον εορτασμό της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας (4 th July), με το καθιερωμένο barbecue του, στο roof garden του Αμερικανικού Πανεπιστημίου “WEBSTER UNIVERISTY”, στην Πλάκα (Μάρκου Αυρηλίου 5).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη και φίλοι του Τμήματος. Εκ μέρους της AHEPA HELLAS παρέστησαν: ο Lieutenant Governor κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο District Secretary κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, ο District Treasurer Δρ. Κωνσταντίνος Κοζυράκης και ο District Vice President of Hellenism Δρ. Βασ. Γκρέκας. Παρόντες ήταν: ο Πρόεδρος του HJ – 02 Γλυφάδας κ. Χρήστος Σούλης, ο Πρόεδρος του HJ – 04 Χαλανδρίου κ. Γεώργιος Μαλάμος, η Πρόεδρος του Τμήματος DoP «Αμαρυλλίδες» κ. Λιάνα Καλλιέρου, αξιωματούχοι και μέλη από άλλα Τμήματα των Αθηνών.

Στον εορτασμό παρευρέθηκε ομάδα 12 αγοριών και κοριτσιών (μαθητών Λυκείου & πρωτοετών φοιτητών Αμερικανικών Πανεπιστημίων), που συμμετέχουν στο καθιερωμένο ετήσιο πρόγραμμα της AHEPA “Journey to Greece”, τα οποία γνωρίστηκαν με τα μέλη της AHEPA και των Daughters of Penelope και γνώρισαν τις ομορφιές της Αθήνας.

Ακολούθως όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους εκλεκτούς μεζέδες (που επιμελήθηκε ο τ. Πρόεδρος του HJ – 02 κ. Τόμ Μαζαράκης) στο roof garden, με τη μοναδική θέα της φωτισμένης Ακρόπολης, μέχρι αργά το βράδυ. Και του χρόνου όλοι πάλι μαζί.!
HAPPY 4 th JULY!

IMG_2295 IMG_6747