Η Περιφέρεια ΑΗΕΡΑ Ελλάδος έχει τη χαρά να προσκαλέσει το κοινό στην ομιλία του Προκοπίου Παυλοπούλου, πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκού Επίτιμου Καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, με θέμα: “Το Κυπριακό Ζήτημα στο πλαίσιο του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου”
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Μαΐου 2025, στις 19:30, στο Πολεμικό Μουσείο (Ριζάρη 2-4) στην Αθήνα.
Ο κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, με την εκτενή του εμπειρία στον τομέα του Διεθνούς Δικαίου και της διεθνούς πολιτικής, θα αναλύσει τις κρίσιμες πτυχές του Κυπριακού Ζητήματος, εστιάζοντας στις διεθνείς και ευρωπαϊκές διαστάσεις και προσφέροντας πολύτιμη γνώση για τις προκλήσεις και τις προοπτικές λύσης.
Η Περιφέρεια ΑΗΕΡΑ Ελλάδος, πιστή στην αποστολή της να προάγει το διάλογο και την ενημέρωση γύρω από θέματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική και το διεθνές δίκαιο, συνδράμει ενεργά στην υλοποίηση αυτής της αποστολής, η οποία αναμένεται να προσφέρει μία βαθιά και ουσιαστική ανάλυση του Κυπριακού Ζητήματος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για την πλήρωση των θέσεων.
Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε για όλα τα νέα της οργάνωσης AHEPA HELLAS