Με μεγάλη επιτυχία το Τμήμα AHEPA Hj-34 “Corcyra” Κέρκυρας, διοργάνωσε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 την παρουσίαση του νέου βιβλίου του κ. Νίκου Παπαδημητρίου με τίτλο «Επτά παραλλαγές …πάνω σε ένα (α-όρατο) Θ» στο φιλόξενο και κατάμεστο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας.

Κατά την εκδήλωση, παρουσία του Βουλευτή Κέρκυρας κ. Στέφανου Γκίκα, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Αγγελόπουλου Πέτρου, πλήθους ακαδημαϊκών του Ιονίου πανεπιστημίου, τρεις ξεχωριστοί ομιλητές παρουσίασαν το βιβλίο και μίλησαν για τον συγγραφέα. Ο Καθηγητής κ. Αντρέας Φλώρος, Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, ο πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Θεμιστοκλής Μουρτζανός και ο Δρ. Ιστορίας και πτ. Θεολογίας Δημήτρης Μεταλληνός. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Ρεβύθης.

Το Τμήμα AHEPA Hj-34 “Corcyra” ευχαριστεί θερμά τον κ. Νίκο Παπαδημητρίου, μέλος του τοπικού Τμήματος, για την δυνατότητα που έδωσε στο τμήμα να διοργανώσει την πραγματοποιηθείσα δράση, τους τρεις ομιλητές που με την ξεχωριστή τους προσέγγιση, μίλησαν για το βιβλίο και τον συγγραφέα, καθώς και τον δημοσιογράφο κ. Ιωάννη Ρεβύθη για τον άψογο συντονισμό της βραδιάς.

Τέλος ευχαριστεί όλους όσοι με την παρουσία τους τίμησαν τον Συγγραφέα.