Η AHEPA Hellas εκπροσωπώντας την μεγαλύτερη Ομογενειακή Οργάνωση στον κόσμο η όποια συμπληρώνει 100 χρόνια λειτουργίας και δράσης δίπλα στον Έλληνα μετανάστη αλλά και στην πατρίδα αναδεικνύοντας το δυναμικό πνεύμα του ελληνισμού (παιδεία – φιλανθρωπία) συμμετέχει και φέτος με δικό της περίπτερο στην 86η ΔΕΘ, η οποία ξεκινά το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Είναι η ευκαιρία σας, αν δεν έχετε επισκεφτεί κάποιο από τα Τμήματά της τα οποία είναι διασπαρμένα στον Ελλαδικό χώρο να την επισκεφτείτε στη ΔΕΘ, στο περίπτερο 16 στον όροφο stand 11.

Στην επίσκεψή σας αυτή στη ΔΕΘ θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε για την Οργάνωσή μας, τις δράσεις της και την προσφορά της στη Χώρα μας αλλά και γενικότερα στον κόσμο.

Κατά την διάρκεια της λειτουργίας της ΔΕΘ το περίπτερό μας θα βρίσκεται ανοιχτό και στελέχη της Οργάνωσής μας θα βρίσκονται στην διάθεσή σας τόσο να σας ενημερώσουν αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις – θέσεις – σκέψεις.

Όσοι δεν θα έχετε την δυνατότητα να μας επισκεφτείτε στην ΔΕΘ με ένα κλίκ στο https://ahepahellas.org/ και είστε έτοιμοι να ενημερωθείτε!