Την Πέμπτη 30-01-2020, το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Το Τμήμα  εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Τσόπελα, το Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Βενετσάνο και τα μέλη κ. Στέλιο Μαργαρίτη και κ. Αναστάσιο Μίλτο .

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσόπελας συνεχάρη το επιτελείο του Λιμενικού και ιδιαίτερα την Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο κ. Βασιλική Κωνσταντά για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει υπέρ της πόλης μας και της ευχήθηκε σιδεροκέφαλη.

Ακολούθησε ενημέρωση της Λιμενάρχη για τις δράσεις του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13  Βόλου αλλά και για την άριστη σχέση που έχει η ΑΧΕΠΑ με τα σώματα ασφαλείας.

Η Λιμενάρχης συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13  Βόλου  για τις δράσεις τους και τους πρότεινε τρόπους συνεργασίας με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Τέλος ο κ. Τσόπελας εκφράζοντας το σύνολο των μελών του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13, επεσήμανε ότι υπάρχει δυνατότητα ευρείας συνεργασίας με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, σε θέματα που αφορούν στην κοινωνία και την ασφάλεια.

Για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη των συμπολιτών μας στις δυσκολίες των καιρών μας. Το κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό μας έργο θα συνεχιστεί και στο προσεχές μέλλον.