ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

AHEPA HJ-13 ΒΟΛΟΣ

 

Βόλος, 29-01-2020

Την Τετάρτη 29-01-2020, το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου επισκέφθηκε Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου. Το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του τμήματος κ. Δημήτριο Τσόπελα, το μέλος τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. Παναγιώτη Βενετσάνο και το μέλος Στέλιο Μαργαρίτη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσόπελας συνεχάρη το επιτελείο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και ιδιαίτερα τον Πύραρχο κ. Χαράλαμπο Πόζογλου για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει υπέρ της Πόλης μας.

Ακολούθησε ενημέρωση του Πυράρχου για τις δράσεις του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13  Βόλου αλλά και για την άριστη σχέση που έχει η ΑΧΕΠΑ με τα σώματα ασφαλείας.

Ο Πύραρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13  Βόλου  για τις δράσεις τους αλλά και τους πρότεινε τρόπους συνεργασίας με την πυροσβεστική υπηρεσία.

Τέλος ο κ. Τσόπελας εκφράζοντας το σύνολο των μελών του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13  Βόλου, επεσήμανε ότι υπάρχει δυνατότητα ευρείας συνεργασίας με τον Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, σε θέματα που αφορούν στην κοινωνία και την ασφάλεια.

Για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη των συμπολιτών μας στις δυσκολίες των καιρών μας. Το κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό μας έργο θα συνεχιστεί και στο προσεχές μέλλον.