Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 (11:00 – 13:30), πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», το 12ο «Φεστιβάλ Τέχνης Vodafone», όπου τα παιδιά του Παιδικού Χωριού S.O.S. Βάρης και οι φίλοι τους, έδειξαν στο κοινό, τη δουλειά που έκαναν όλο το χρόνο στα Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης του Χωριού.

 Το κλίμα στο κατάμεστο αμφιθέατρο ήταν χαρούμενο, από τα χαμόγελα και τη ζωντάνια των παιδιών, τα οποία τραγούδησαν, έπαιξαν μουσικά όργανα και ερμήνευσαν 3 πράξεις από κλασικά θεατρικά έργα του Σαίξπηρ. Το Τμήμα AHEPA HELLAS HJ–17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, έλαβε  επίσημη πρόσκληση από τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού S.O.S. Βάρης κ. Επαμεινώνδα Λοράνδο, να εκπροσωπηθεί στο Φεστιβάλ, λόγω των σχέσεων που έχει αναπτύξει τον τελευταίο χρόνο με το Ίδρυμα και του γεγονότος ότι το Χωριό, βρίσκεται εντός των ορίων δικαιοδοσίας του Τμήματος (Βάρη).
Το Τμήμα AHEPA HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας  κ. Αριστείδης Γρίβας, όπου έγιναν δεκτοί θερμά από τη διεύθυνση του Χωριού και είχαν την ευκαιρία να γνωρισθούν με πολλά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών S.O.S. Ελλάδος. Η προσφορά του Τμήματος, για την κάλυψη αναγκών των μικρών τροφίμων του Χωριού της Βάρης, θα συνεχισθεί από Σεπτέμβριο.
IMG_6432