Σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 3 Ιουνίου 2018, το ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων Καταδρομέων, στους υπέρ του Έθνους Ιερούς Αγώνες, που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων (Δ.Ε.Δ.), του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.), στο μνημείο των Λ.Ο.Κ. στο Καβούρι Αττικής.

Το Τμήμα AHEPA HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, έλαβε επίσημη πρόσκληση από τον Διευθυντή ΔΕΔ/ΓΕΣ Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Χιονή, να εκπροσωπηθεί στην τελετή, λόγω των σχέσεων που έχει αναπτύξει τον τελευταίο χρόνο με το Στρατό Ξηράς και λόγω του γεγονότος ότι το Μνημείο βρίσκεται εντός των ορίων δικαιοδοσίας του Τμήματος (Καβούρι – Βουλιαγμένη).

Το Τμήμα λόγω υποχρέωσης του Προέδρου κ. Παναγιώτη Ριζόπουλου, σε εκπροσώπηση σε άλλη πρόσκληση, εκπροσώπησαν επάξια οι αξιωματικοί – μέλη του HJ – 17: Συνταγματάρχης Πυροβολικού κ. Απόστολος Τσουλουβής και Συνταγματάρχης Πεζικού ε.α. κ. Μιχαήλ Γιαπιτζάκης, οι οποίοι μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με ανώτατους εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικούς όλων των κλάδων των ενόπλων δυνάμεων και με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων εκ μέρους των πολιτειακών και στρατιωτικών Αρχών, την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Το Τμήμα AHEPA HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή ΔΕΔ/ΓΕΣ Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Χιονή, για την τιμητική του πρόσκληση και του εύχεται δύναμη να συνεχίσει το σημαντικό έργο του.

Από τη νέα περίοδο: 2018 – 2019 έχει δρομολογηθεί προσφορά του Τμήματος προς το Στρατό Ξηράς, στο πλαίσιο των εθνικών του δράσεων, υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων.

IMG_6435

IMG_6436

IMG_6437

IMG_6649