Στη κατάμεστη αίθουσα «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» του επιβλητικού Μεγάρου της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ.), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η πρώτη σημαντική εκδήλωση του Τμήματος AHEPA HJ – 04
Χαλανδρίου «ΣΟΛΩΝ», με θέμα: «Ελλάς – Κύπρος – Ισραήλ», το απόγευμα της Παρασκευής 4 Μαΐου 2018.

Ομιλητές ήταν οι διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί καθηγητές: Ιωάννης Μάζης, Χαράλαμπος Παπασωτηρίου και Άγγελος Συρίγος καθώς και οι νέοι επιστήμονες – μέλη του Τμήματος: Αλέξανδρος Δρίβας και Χρήστος Φασλής. Χαιρετισμούς απεύθυναν: ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο Κυβερνήτης της AHEPA Hellas κ. Βασίλειος Πετκίδης, ο Πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ Ναύαρχος ε.α. κ. Βασίλειος Μαρτζούκος, ο εκδότης του περιοδικού Foreign Affairs Ελλάδος κ. Λουκάς Κατσώνης και ο κ. Αλφρέντο Σαλτιέλ εξέχον της Ελληνοισραηλινής Κοινότητας.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν: το περιοδικό Foreign Affairs και η διαδικτυακή ιστοσελίδα Liberal.gr.

ΘΕΡΜΕΣ ευχαριστίες για την εξαιρετική φιλοξενία στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και την Λ.Α.Ε.Δ., για την υποστήριξη, αρωγή και παρουσία: στα μέλη του Δ.Σ. της Περιφέρειας 25 AHEPA Hellas κ.κ. Κωνσταντίνο Κοζυράκη, Κωνσταντίνο Βαρσάμη και Παναγιώτη Ριζόπουλο, στο Τμήμα 271 «Καρυάτιδες» των Daughters of Penelope, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρέσβεις, μεταπτυχιακούς φοιτητές και πλήθος κόσμου του τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Τμήματός.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Τμήματος AHEPA HJ – 04 Χαλανδρίου «ΣΟΛΩΝ» κ. Γεώργιο Μαλάμο, για την πρωτοβουλία.