Το Τμήμα AHEPA HJ – 35 Αμαρουσίου – Κηφισιάς «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι κατόπιν συμφωνίας του, με τον Όμιλο της «Ευρωκλινικής Αθηνών», εξασφάλισε την παροχή πλήρους και δωρεάν παρακλινικού ελέγχου για ανέργους και ανασφάλιστους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, που περιλαμβάνει αιματολογικές και ακτινολογικές εξετάσεις, καθώς επίσης και μαγνητικές εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης.

Όπως είναι γνωστό οι ασθενείς αυτοί ελέγχονται τουλάχιστον ετησίως, ώστε να διαπιστώνεται η πρόοδος ή η επιδείνωση της νόσου, και το κόστος των ανωτέρω εξετάσεων για κάθε ασθενή ανέρχεται στο δυσβάστακτο ποσό των 600 ευρώ.

Τα μέλη του Τμήματος σε συνεργασία με τον Όμιλο της «Ευρωκλινικής Αθηνών», αναλογιζόμενα τις ιδιάζουσες συνθήκες οικονομικής δυσπραγίας, που επικρατούν στην Χώρα μας, και με έντονο αίσθημα κοινωνικής συνευθύνης, παρέχουν ήδη τη δυνατότητα πλήρους ετήσιου ιατρικού ελέγχου, που θα διενεργείται στις εγκαταστάσεις της «Ευρωκλινικής Αθηνών», σε 20 έως 35 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Κλείνοντας, επιθυμούμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στον Όμιλο της «Ευρωκλινικής Αθηνών» και στο διακεκριμένο μέλος μας και εξαίρετο ιατρό – χειρουργό ορθοπεδικό Δρ. Γεώργιο Μπούχλη, που με τη συνδρομή του, πραγματοποιήθηκε αυτή η συνεργασία.

Το Τμήμα μας, θα προσπαθήσει κατά το μέτρο των δυνατοτήτων του, να είναι δίπλα στους χειμαζόμενους συμπολίτες μας.