Επίσκεψη γνωριμίας, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 14 Μαρτίου 2018, αντιπροσωπεία μελών του προεδρείου του Τμήματος AHEPA HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, στην καρδιά του Πολεμικού Ναυτικού, στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Είναι γνωστό ότι το Τμήμα, από ετών διατηρεί στενές σχέσεις συνεργασίας με το Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο αποτελεί την αιχμή του δόρατος, στις δύσκολες εθνικά ημέρες που διέρχεται η χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο Γραμματέας κ. Γεώργιος Πολυχρόνης, ο Ταμίας κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και ο Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας Δρ. Παύλος Τσολακιάν, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Σαλαμίνας και να συναντηθούν με τον Αρχηγό του Στόλου, Αντιναύαρχο κ. Ιωάννη Παυλόπουλο Π.Ν. στο γραφείο του.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα και ο κ. Αρχηγός ενημέρωσε τα μέλη του προεδρείου, για την ιστορία του Π.Ν. και την αποστολή του Αρχηγείου Στόλου. Μετά το πέρας της συνάντησης οι αξιωματούχοι του Τμήματος, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη Φρεγάτα «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» και στο Υποβρύχιο «ΚΑΤΣΩΝΗΣ», να συνομιλήσουν με τους Κυβερνήτες τους: Αντιπλοίαρχο κ. Ιωάννη Αθανασόπουλο Π.Ν. και Πλωτάρχη κ. Φωκίωνα Μαϊράγκα Π.Ν. και να ανταλλάξουν αναμνηστικά δώρα.