Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2018, στο γνωστό κεντρικό Ξενοδοχείο της Αθήνας “Grand Bretagne”, πραγματοποίηθηκε συνάντηση της αντιπροσωπείας των ελληνοαμερικανικών (American Hellenic Institute – AHI και American Hellenic Educational Progressive Association – AHEPA) και αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων (B’nai B’rith International και Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations), με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας 25 (AHEPA Hellas) και Προέδρους Τμημάτων της AHEPA στην Ελλάδα.

Εκ μέρους του Τμήματός μας HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής παρέστησαν: ο Πρόεδρος και District Marshall της Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος και ο Γραμματέας κ. Γεώργιος Πολυχρόνης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Ύπατο Πρόεδρο (Supreme President) της AHEPA κ. Carl Hollister και με άλλους ανώτατους αξιωματούχους της Οργάνωσης από την Αμερική και τον Καναδά.

Μετά το πέρας των χαιρετισμών των εκπροσώπων των τεσσάρων συνεργαζόμενων Οργανώσεων, ακολούθησε coffee break, όπου τα μέλη του προεδρείου του Τμήματός μας, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τα εξ ́ Αμερικής μέλη και να ανταλλάξουν απόψεις, επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Από αριστερά προς τα δεξιά: o Canadian President κ. Χρήστος Αργυρίου, o District Governor ΑHEPA Hellas κ. Βασίλειος Πετκίδης, ο Supreme President της AHEPA κ. Carl Hollister, o District Marshall της AHEPA Hellas και Chapter President HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος και ο Chapter Secretary HJ – 17 κ. Γεώργιος Πολυχρόνης.

page2image3812960