Με την παρουσία αξιωματούχων, μελών και προσκεκλημένων, έγινε η αλλαγή ηγεσίας του Τμήματος AHEPA HELLAS HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής, το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου 2017, στο Roof Garden της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22 & Διδότου 5, Κολωνάκι, Αθήνα). Σύντομη ομιλία για την 241ή επέτειο από την Ημέρα της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας (1776 – 2017), έκανε ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού του Τμήματος κ. Αθανάσιος Βλαχάκης.
Ακολούθως ο απερχόμενος Πρόεδρος του Τμήματος HJ – 17 κ. Παναγιώτης Καραμούτσος παρουσίασε τον απολογισμό δραστηριοτήτων του Τμήματος, από τον Ιούλιο του 2016, μέχρι και τον Ιούνιο του 2017, με ταυτόχρονη προβολή διαφανειών, από τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν.
igesia17-1
Στη συνέχεια ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Καραμούτσος, απένειμε στον Αντιπρόεδρο Ελληνισμού του Τμήματος κ. Αθανάσιο Βλαχάκη, τιμητική πλακέτα και το δίπλωμα της αναγόρευσής του, σε Επίτιμο Αντιπρόεδρο Ελληνισμού, του Τμήματος.

igesia17-2

Αμέσως μετά απεύθυναν χαιρετισμούς: ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Θεοδώρητος, εκπροσώπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ και ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας 25 AHEPA HELLAS κ. Βασίλειος Πετκίδης.

igesia17-3

igesia17-4

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Καραμούτσος, επέδωσε στο νέο Πρόεδρο του Τμήματος κ. Παναγιώτη Ριζόπουλο, το περιλαίμιο έμβλημα του Πρόεδρου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του, ενώ ο Ταμίας της Περιφέρειας 25 AHEPA HELLAS κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης του επέδωσε το προεδρικό σήμα κομβιοδόχης.

Ο παραλαβών Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα του Τμήματος, στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Καραμούτσο, ως αναγνώριση των υπηρεσιών του προς το Τμήμα και προσωπικά δώρα στον κ. Καραμούτσο και τη σύζυγο του.

igesia17-5

Ο νέος Πρόεδρος του Τμήματος κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, παρουσίασε στα μέλη και στους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη περίοδο 2017 – 2018, το οποίο απαρτίζεται ως εξής:
President: RIZOPOULOS Panagiotis
Vice President: VARSAMIS Konstantinos
Secretary: POLYXRONIS Giorgos
Treasurer: PAPATHANASSIOU Konstantinos
Director of Philanthropy: TSOLAKIAN Paul
Director of Education: YFANTOPOULOS Ioannis
Dir. of Civic Responsibility: PAGONIS Vasilis
Dir. of Family & Indiv. Exc.: TSOUMAS Nikos
Director of Athletic: KASIOLAS Anastasios
Director of Hellenism: VLACHAKIS Michalis
Marshal: PAPADAKIS Giorgos

igesia17-6

Με την απονομή πλακέτας τιμήθηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος κ. Παναγιώτη Ριζόπουλο, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Θεοδώρητος, ενώ με την απονομή επιτραπέζιου λαβάρου τιμήθηκαν: ο Γραμματέας της Περιφέρειας 25 AHEPA HELLAS Δρ. Κωνσταντίνος Κοζυράκης, η Πρόεδρος των Daughters of Penelope «ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ» κ. Λιάνα Καλλιέρου, ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HELLAS HJ – 33 Ρόδου κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HELLAS HJ – 35 Αμαρουσίου – Κηφισιάς κ. Ηλίας Κανελλόπουλος και ο Αναπλ. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. μετεωρολόγος κ. Γιάννης Καλιάνος.

igesia17-7

Στην εκδήλωση παρέστησαν: ο εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Θεοδώρητος, ο ανεξάρτητος Βουλευτής και μέλος του Τμήματος HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Θεοχάρης Θεοχάρης, ο Αναπλ. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. μετεωρολόγος κ. Γιάννης Καλιάνος.

Ακολούθησε δεξίωση και αλληλογνωριμία μεταξύ των μελών και των εκλεκτών προσκεκλημένων τους μέχρι αργά το βράδυ.

igesia17-8

Για επικοινωνία: 210 – 37.04.183 & 6980 – 310.163, e – mail: pdrizopoulos@yahoo.gr

αλλαγή ηγεσίας του Τμήματος AHEPA HELLAS HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής,