11 Ιουλίου 2017 • Από Δήμητρα-Μαρίλια Φούρλα

ekthesi-rodos

Εθιμοτυπική επίσκεψη, στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο κ. Νικόλαο Τσούνη Π.Ν. (στο γραφείο του στο ΥΕΘΑ στην Αθήνα) πραγματοποίησε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ρόδου της AHEPA HELLAS, κ. Αντώνης Γιαννικουρής.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Τμήματος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής HJ – 17 της AHEPA HELLAS κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, απο το Τμήμα του οποίου προήλθε η ίδρυση της Ρόδου. Το Τμήμα HJ – 17, διατηρεί παραδοσιακά άριστες σχέσεις συνεργασίας με το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο κ. Α. Γιαννικουρής επεσήμανε στον κ. Αρχηγό, οτι η Ρόδος εκτός απο όμορφος και τουριστικός προορισμός ειναι κατεξοχήν ακριτική και για λόγους εθνικής σημασίας ζήτησε, η Ρόδος να οργανώσει την έλευση της κινητής έκθεσης του Πολεμικού Ναυτικού, με τίτλο: «Μεθ’ ορμής ακάθεκτου».

Ο κ. Αρχηγός του ΓΕΝ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα των μελών της AHEPA HELLAS της Ρόδου και η έκθεση θα έλθει στο νησί μας, στα μέσα του φθινοπώρου 2017. Τέλος ο κ. Αντώνης Γιαννικούρης ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό και επέδωσε στον ίδιο ως αναμνηστικό δώρο, ένα λάβαρο με το έμβλημα του Τμήματος Ρόδου.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία αυτού του τόσο σημαντικού γεγονότος για το νησί μας, ώστε να καταστεί δυνατό όλοι οι Δωεδεκανήσιοι συμπολίτες μας, να την επισκεφθούν.

http://www.dimokratiki.gr/11-07-2017/fthinoporo-sti-rodo-ekthesi-tou-polemikou-naftikou-titlo-meth-ormis-akathektou