Το Τμήμα Phalereus HJ-38 της AHEPA, κινούμενο σταθερά προς την κατεύθυνση της ενεργής στήριξης ευπαθών ομάδων και ενόψει των εορτών του Πάσχα, οργάνωσε και προσέφερε παράσταση παιδικού θεάτρου σκιών αποκλειστικά για τα παιδιά της Παιδόπολης “Άγιος Ανδρέας” του Αλίμου.

Συγκεκριμένα, τα 32 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 έως 12 ετών που φιλοξενούνται στη μονάδα κοινωνικής φροντίδας Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας”, συνοδευόμενα από μέλη του προσωπικού της μονάδας, επισκέφτηκαν σήμερα 20/4/2019 το Θέατρο “Φιγούρες & Κούκλες” που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο και παρακολούθησαν παράσταση Καραγκιόζη με το φημισμένο καραγκιοζοπαίχτη Τάσο Κώνστα.

Η μεταφορά προς και από το θέατρο καθώς και τα εισιτήρια της παράστασης ήταν προσφορά του Τμήματος ΑΗΕΡΑ Phalereus HJ-38 του Παλαιού Φαλήρου για τα παιδιά της Παιδόπολης “Άγιος Ανδρέας”. Μετά το πέρας της παράστασης, ο Τάσος Κώνστας ξενάγησε όλα τα παιδιά στα παρασκήνια και το εργαστήριο του Θεάτρου “Φιγούρες & Κούκλες” και τους αποκάλυψε μερικά από τα “μυστικά” του Ελληνικού θεάτρου σκιών και της κατασκευής των φιγούρων, όπως του τα δίδαξε ο Ευγένιος Σπαθάρης.

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, ο Γραμματέας και Μέλη του Τμήματος ΑΗΕΡΑ Phalereus HJ-38 παρακολούθησαν την παράσταση και αισθάνθηκαν μεγάλη συγκίνηση τόσο από την ενεργή συμμετοχή των παιδιών και των συνοδών τους σε όλη τη διάρκεια της παράστασης όσο και από τη θετικότατη προσέγγιση του θεάτρου σκιών από αυτά τα παιδιά. Το Τμήμα ΑΗΕΡΑ Phalereus HJ-38 του Παλαιού Φαλήρου ευχαριστεί θερμά τον Τάσο Κώνστα και τους συνεργάτες του για το σχεδιασμό της παράστασης και όλους όσους συνεισέφεραν στην επιτυχία της σημερινής εκδήλωσης.