Αγαπητοί αδελφοί,

Στις 20 Μαρτίου, ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων θα διοργανώσουν τον 5ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21,1 χλμ.) θα διεξαχθούν και οι αγώνες δρόμου 5 χλμ. και 3 χλμ. Ο αγώνας των 3 χλμ. είναι φέτος αφιερωμένος στην οικογενειακή συμμετοχή και το μήνυμα των διοργανωτών προς όλους είναι ” Πάρε την οικογένειά σου και έλα να τρέξεις ή να βαδίσεις μαζί τους, συμμετέχοντας στη γιορτή της πόλης μας”.

Ως Αντιπρόεδρος Ατομικής και Οικογενειακής Αριστείας του Τμήματός μας και δεδομένης της εμπλοκής μου στη συγκεκριμένη διοργάνωση λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, θεώρησα επιβεβλημένο να σας ενημερώσω σχετικά και να σας ενθαρρύνω να λάβετε μέρος. Η Αδελφότητά μας έχει μία μακρά παράδοση διοργάνωσης αλλά και συμμετοχής σε αθλητικές εκδηλώσεις και οι αξίες της συνάδουν με τις αξίες του αθλητισμού και του ‘ευ αγωνίζεσθαι’.

Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.gr), έως τις 5 Μαρτίου και το κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο για δηλώσεις έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι 5 Ευρώ. Μετά τις 5 Μαρτίου, το κόστος θα είναι 10 Ευρώ και οι δηλώσεις θα μπορούν να γίνονται στα Γραφεία της διοργάνωσης (ΣΕΓΑΣ). Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μου, προκειμένου να τους ενημερώσω εκτενέστερα και να τους διευκολύνω σε όλα τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν στην εγγραφή τους, προς οικονομία χρόνου και κόπου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Προεδρείο του Τμήματός μας για τη θετική του διάθεση και υποστήριξη σε αυτή την ιδέα μου.

Ευελπιστώ στο ενδιαφέρον σας και στη θετική σας ανταπόκριση.

Με αδελφικούς χαιρετισμούς,

Τάσος Κασιώλας