ΑΘΗΝΑ. Η AHEPA HELLAS με την οργανωτική συνδρομή του Τμήματος HJ – 36 “Icarus”, πραγματοποίησε εκδήλωση, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα «Τερψιχόρη» της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ.), με ομιλητή τον AHEPA Supreme President κ. Γεώργιο Χωριάτη (George Horiates).

Tον κ. Χωριάτη συνοδεύσαν από την Αμερική, ο Executive Director κ. Basil Mossaidis, ο Supreme Treasurer κ. Savas Tsivikos, ο Chairman AHEPA Cyrpus Hellenic Affairs Δρ Zenon Christodoulou, ο Supreme Governor κ. Christofer Kaison και ο Supreme Counsellor κ. Lou Atsaves.

Ο Κυβερνήτης της AHEPA Ελλάδος κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης παρουσίασε στο ελληνικό κοινό, τον Supreme President της AHEPA κ. Γεώργιο Χωριάτη, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του HJ – 36 κ. Κοσμάς Πεντάκαλος.

Στην ομιλία παρέστησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της AHEPA HELLAS: Αντικυβερνήτης κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Ταμίας κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, Αντιπρόεδρος Ελληνισμού κ. Παντελής Μαραβέλιας, Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Κοζυράκης, Athletic Director κ. Νικόλαος Δημητρόπουλος, District Marshall κ. Χρήστος Μπακούρος. Παρόντες ήταν ο Past Supreme Governor AHEPA EUROPE κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος και οι Past District Governors της AHEPA HELLAS: κ.κ. Βασίλειος Πετκίδης και Ιωάννης Μητρόπουλος.

Στη σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του ο AHEPA Supreme President κ. Γεώργιος Χωριάτης αναφέρθηκε επιγραμματικά στα φλέγοντα επίκαιρα θέματα τα οποία απασχολούν την Ελλάδα αλλά και στη δύναμη που έχει ο Ελληνισμός σε όλη την οικουμένη. Τόνισε ότι η χώρα μας δεν είναι μόνη της και ότι η AHEPA υπερασπίζεται τον Ελληνισμό (DEFEND HELLENISM) με κάθε δυνατό μέσο. Μετά το πέρας της ομιλίας ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Χωριάτη, σε ανάμνηση της ομιλίας του.

Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΗΞ