Με την ευκαιρία του τουρνουά beach volley AHEPA HELLAS CUP 2015 βρέθηκε στη Ναύπακτο το Διοικητικό Συμβούλιο της AHEPA HELLAS.
Ο σκοπός της παρουσίας του στην πόλη ήταν αφενός να στηρίξει την αθλητική διοργάνωση, που γίνεται υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS, αλλά και να πραγματοποιηθεί η πρώτη του συνεδρίαση για τη θητεία 2015-2016, που ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου με καινούρια σύνθεση μετά από τις εκλογές του Μαΐου.
Η προγραμματισμένη πρώτη συνεδρίαση, έγινε την Κυριακή 26 Ιουλίου στο συνεδριακό κέντρο της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ναυπάκτου.
Το συμβούλιο, αφού δέχθηκε στο αρχονταρίκι της Μονής μετά τη Θεία Λειτουργία, το καθιερωμένο μοναστηριακό κέρασμα, δέχθηκε τις ευχές του γέροντα και κτήτορα της Μονής Αρχιμ κ. Σπυρίδωνα Λογοθέτη, που συνεχάρη τον Κυβερνήτη AHEPA Hellas κ. Γεώργιο Πλοκαμάκη για το έργο της αδελφότητας των AHEPA υπέρ της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού διεθνώς και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μέλη του Δ.Σ. στη νέα περίοδο.
Κατά την έναρξη των εργασιών του συμβουλίου, τον Δήμαρχο Ναυπακτίας εκπροσώπησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γεώργιος Σιαμαντάς, ο οποίος υποδέχθηκε το Δ.Σ. και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του.

Το παρόν στη συνεδρίαση ως παρατηρητές έδωσαν και μέλη του τοπικού τμήματος AHEPA HELLAS Ναυπάκτου, που ήδη έχει λάβει επίσημα αναγνώριση από την AHEPA Αμερικής, αλλά και από την ελληνική νομοθεσία ως σωματείο αναγνωρισμένο.

Το απόγευμα της ημέρας ο κυβερνήτης κ. Γεώργιος Πλοκαμάκης, ο αθλητικός διευθυντής AHEPA HELLAS κ. Αναστάσιος Σωτήρχος και ο επίτιμος πρόξενος της Ιταλίας και εκπρόσωπος της αντιπεριφερειάρχου κας Σταρακά, κ. Χρήστος Παπαβασιλείου παραβρέθηκαν στον τελικό του τουρνουά beach volley AHEPA HELLAS CUP 2015, που διοργάνωσε το τοπικό τμήμα Ναυπάκτου υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS. Αφού έκαναν τις απονομές στους νικητές, μίλησαν με θερμά λόγια για τη διοργάνωση και ανανέωσαν το αθλητικό ραντεβού για του χρόνου.

ahepa-nafpaktos