Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος HJ – 17 Βάρης , Βούλας , Βουλιαγμένης Αττικής, έχει την χαρά να σας προσκαλέσει να παραβρεθείτε στην ορκωμοσία των υποψήφιων Μελών του υπό ίδρυση  Τμήματος AHEPA HELLAS ΛΕΥΚΑΔΟΣ HJ- 36 το Σάββατο 1η Απριλίου , 2017. Υποψήφιος Πρόεδρος του νέου Τμήματος είναι ο Αδελφός Δημήτρης Μίχος.

Η ορκωμοσία του Τμήματος ΛΕΥΚΑΔΟΣ HJ- 36, θα γίνει με την τιμητική παρουσία του Κυβερνήτη της AHEPA HELLAS, Βασιλείου Πετκίδη και του Γραμματέα της Περιφέρειας Κώστα Κοζυράκη.
Πρόγραμμα δραστηριοτήτων
  1. Παρασκευή 31/03/17 απογευματινή άφιξη στο ξενοδοχείο Thalassa Hotel & Spa στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας  www.thalassaspahotel.gr . Παρακαλώ να προηγηθεί συνεννόηση με τον Αδελφό Δημήτρη Μίχο (6978-407866)
  2. Σάββατο 01/04/17, 9:45 έχει δρομολογηθεί εθιμοτυπική επίσκεψη με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Λευκάδος .
  3. Σάββατο 01/04/17, 11:15 έχει δρομολογηθεί εθιμοτυπική επίσκεψη με τον αξιότιμο Δήμαρχο Λευκάδος κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή
  4. Σάββατο 01/04/17, 13:00 αναμένουμε επιβεβαίωση της εθιμοτυπικής επίσκεψης του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδος, αξιότιμο κ. Σωτήριο Σκιαδαρέση  
  5. Σάββατο 01/04/17, 18:00 θα γίνει η ορκωμοσία των Μελών του Τμήματος Λευκάδος HJ- 36 σε αίθουσα του ξενοδοχείου
  6. Σάββατο 01/04/17, 20:30 θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο με παρουσία του Δήμαρχου Λευκάδος κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, τον Εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης , τον  Πρόεδρο του  Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδος, Σωτήριο Σκιαδαρέση, τον Κυβερνήτη της AHEPA Ελλάδος κ. Βασίλη Πετκίδη, εκπρόσωπους  της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρηματικής κοινότητας, λοιπούς Αξιωματούχους και Μέλη της ΑΧΕΠΑ.

Το κόστος διαμονής στο ξενοδοχείο Thalassa Hotel & Spa για δυο διανυχτερεύσεις με πρωινό σε μονόκλινο δωμάτιο συμπεριλαμβανομένου του επίσημου γεύματος θα είναι στην συμβολική τιμή των 50€ , ως ευγενική προσφορά του Αδελφού Δημήτρη Μίχου.

Ευελπιστούμε πως το νέο Τμήμα Λευκάδος θα συντελέσει αποτελεσματικά στην πολιτιστική, εκπαιδευτική και φιλανθρωπική δράσης της ευρύτερης περιοχής.

Θα είναι μια ευχάριστη και ιστορικής σημασίας ίδρυση του νέου τμήματος, καθώς και μια εξαιρετική ευκαιρία να ξαναβρεθούμε στην πανέμορφη Λευκάδα και Πάλαιρο.

Αναμένουμε την θετική σας ανταπόκριση.

Με Αδελφικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ AHEPA HELLAS HJ17, D25
ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ. 69.37.18.47.47.